reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
mi strona nie działa z tymi wózkami :(
jakos ten link dziwnie dziala, powinien byc tak: Wózki wielofunkcyjne - wózki spacerowe - wózki dziecięce - wozki dzieciece - wózki dla dzieci - wózek dziecięcy - foteliki samochodowe- fotelik samochodowy

a ja "zaszalalam" dzis i w biedronce kupilam sobie balerinki, o takie: Kolorowych Świąt - Część 2 trzeba wejsc w gazetce na strone 32/33, i ja mam brazowe. numeracja jest tylko pokrecona, normalnie mam 37 a tu 39 dobre... mam nadzieje, ze troche posluza ;-)

kilolek super ten wózek:tak: bardzo mi się podoba.
Łóżeczko też śliczne i też wybrałabym to drugie;-)

Lotka ja tez musze kupic podobne jak Ty te balerinki:tak: ładne.
Tylko trzeba jeszcze przed świetami sie z domu ruszyć:tak:

Coraz ładniejsze te wózki.
Lotka - fajne balerinki,
ja widziałam fajne dla dzieci balerinki w realu, oczywiście dotrzeć tam mam trudność, by na żywca obejrzeć.

lotka ja mam tankini , z tyłu zapinane jak zwykły biustonosz + wiązanie na szyi więc brzuszek mi się ładnie chował ,
ana ja właśnie przez ten spłaszczony biust nie lubię jednoczęściowych strojów :tak:
kilolek ładny ten wózek , ja sobie sprawiłam używany taki jak kiedyś linka ci wklejałam i dzisiaj odbyłyśmy z Lenką pierwszy spacer w sumie zadowolona jestem bo się fajnie prowadzi i szybko można gondole w spacerówkę przerobić :tak: ,mój mąż nie skomentował zakupu kolejnego wózka :-) za co jestem mu bardzo wdzięczna :-D

A mojej siostrze w końcu przyszedł ten wózek
Zdj_cie026.jpg
Okazuje się że buda jest cichutka.Jest w nije regulacja....Zapłaciła 1200zł z dodatkami.

Załączniki

• Zdj_cie026.jpg
    Zdj_cie026.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry