reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
też mi się ten Kubuś podoba, myślę że to bedzie dobre rozwiazanie bo w razie czego spokojnie któreś z nas bedzie mogło spać obok Ali w jej pokoju. A potem jak będziemy urządzać dzieciom większy pokój to wywiezie się to do tesciów i bedzie spanie dla dwójki.
Anawawka a gdzie kupowaliście to łóżko ? Przez neta ?

Ostatnia edycja:
Dokładnie przez net - allegro, przyszło w kawałkach do złożenia.;-)Od nich też dokupowaliśmy materace ( prosto od producenta, mają stronę ), bo się okazuje, że te łóżka nie są tak standardowe jak inne ( mamy niby 80x200, ale materac musi być 80x195 )

Polecam książkę http://*********/poznajemy-kolory-z-malpka-frania-2.html
http://p.*********/i2/p_new/05/60/poznajemy-kolory-z-malpka-frania-2_0_b.jpg

Co prawda tylko 5 kolorów ale ubaw po pachy:tak: Asia się z nią nie rozstaje od godziny;-)

Fajne te łóżeczka ale one są strasznie wysokie jak dolne łóżko jest nie wysunięte

Ja tez już myśle o kupnie lozka dla Pawla aleeeee ja juz nie mam miejsca w tym naszym jednym pokoju :-(

reklama
Do góry