reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Dziunka szkoda że nie wcześniej;-). Szukałam kiedyś takiego używanego bo nowe drogie.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dziunka, a tak z ciekawości, ile mama chce za ten stolik?
agrafka80
Fanka BB :)
Dziunka, jeśli Asia nadal jest taką miłośniczką puzzli, to kupiłam wczoraj fajne Alicji - Trefl Maxi, 24 elementy. To są duże puzzle (kawałek ma około 10x10 cm) i powstaje obrazek 40 na 60.
Alicji się bardzo podobają i całkiem sobie nieźle radzi.
Są też takie zestawy, ze w pudełku są 4 obrazki z 4, 6, 9 i 12 elementów, ale Alicja złapała pudełko i już żadnym innym nie była zainteresowana.
Pani ze żłobka dała mi do przegrania płytę której słuchają z dziećmi "Rosnę z piosenką". Fajne proste piosenki, wiele z pokazywaniem części ciała itp. Jeśli jesteście zainteresowane to przypadkiem znalazła mi sie tu na chomiku Rosnę z piosenką - tomiszek1 - Chomikuj.pl
Alicji się bardzo podobają i całkiem sobie nieźle radzi.
Są też takie zestawy, ze w pudełku są 4 obrazki z 4, 6, 9 i 12 elementów, ale Alicja złapała pudełko i już żadnym innym nie była zainteresowana.
Pani ze żłobka dała mi do przegrania płytę której słuchają z dziećmi "Rosnę z piosenką". Fajne proste piosenki, wiele z pokazywaniem części ciała itp. Jeśli jesteście zainteresowane to przypadkiem znalazła mi sie tu na chomiku Rosnę z piosenką - tomiszek1 - Chomikuj.pl
C
Cleo1981
Gość
od jutra z Bieronce bluzeczki z dlugim rekawem hello kitty,myszka miki,spidermen,tomek i cos jeszcze...ja kupuje niebieska z miki bo Igi uwielbia ogladać ostatnio to sie ucieszy..16,99 zł
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Cleo a 104 rozmiar będzie?
Od 01.03 będą super gry str.14
Specjalnie dla Ciebie
Marta od 98/104 do 134/140 cm. Mniejszych nie ma więc to Cię urządza ;-)
Szkoda że kasy nie mam, Asia by się ucieszyła z Hello Kitty :-(
Specjalnie dla Ciebie
Marta od 98/104 do 134/140 cm. Mniejszych nie ma więc to Cię urządza ;-)
Szkoda że kasy nie mam, Asia by się ucieszyła z Hello Kitty :-(
reklama
C
Cleo1981
Gość
tak bedzie tylko u Nas to malo jak zwykle rzucili ale ze wczoraj wykladali to sobie zbunkrowałam 1 szt bo juz zaloze sie popoludniu beda same duze jak zawszeCleo a 104 rozmiar będzie?
tez spodenki sa w ofercie do kompletu ale do nas nie przyjechały...ale mnie tylko stac na bluzke niestety w tym tygodniu