reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Mama ma do sprzedania taki stolik FP, stan idealny, język polski
fisher-price-aktywny-stoliczek-dwyjezyczny[1].jpg

I taką pościel- owijak na około łóżeczka, baldachim + stelaż, poszwy na kołdrę i poduszkę z wkładem, prześcieradło frottowe.

DSC00211.jpg

Może któraś z Was byłaby zainteresowana?

reklama
Dziunka, jeśli Asia nadal jest taką miłośniczką puzzli, to kupiłam wczoraj fajne Alicji - Trefl Maxi, 24 elementy. To są duże puzzle (kawałek ma około 10x10 cm) i powstaje obrazek 40 na 60.
Alicji się bardzo podobają i całkiem sobie nieźle radzi.

Są też takie zestawy, ze w pudełku są 4 obrazki z 4, 6, 9 i 12 elementów, ale Alicja złapała pudełko i już żadnym innym nie była zainteresowana.

Pani ze żłobka dała mi do przegrania płytę której słuchają z dziećmi "Rosnę z piosenką". Fajne proste piosenki, wiele z pokazywaniem części ciała itp. Jeśli jesteście zainteresowane to przypadkiem znalazła mi sie tu na chomiku :) Rosnę z piosenką - tomiszek1 - Chomikuj.pl

reklama
Cleo a 104 rozmiar będzie?
tak bedzie tylko u Nas to malo jak zwykle rzucili ale ze wczoraj wykladali to sobie zbunkrowałam 1 szt bo juz zaloze sie popoludniu beda same duze jak zawsze

tez spodenki sa w ofercie do kompletu ale do nas nie przyjechały...ale mnie tylko stac na bluzke niestety w tym tygodniu

Do góry