reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Wiesz co chyba nie urosła jakos w zastraszającym tempie. Befado kapcie kupilam mu 23 rozmiar ale one są takie na styk, powinnam kupic 24. Moze nie tyle na styk w długosci co w podbiciu.
Ecco zimowe ma 24, Barkowe kupilam mu jesienne 24. Dzis wyjmę wkladkę i zobaczę dokladnie. My sie obawialismy jak wydalismy kupę kasy na ecco ze powinnismy kupic rozmiar 25 a nie 24 ale chyba zimę przechodzi całą. Co prawda nie wyjmowalam ostatnio wkladki i nie wiem jak to wygląda (dzis wyjmę) ale nozka wchodzi ok i tez panicz nie narzeka ze ciasno.

reklama
a właśnie miałam pytac kupujecie juz półbuty czy to jeszcze poczekac? obawiam sie,z ę bym jak z zimowymi nie zostala z ręką w nocniku

to ja chyba jutro buty pomierzę i zaczę kołowac już jakis transport do sklepu, bo to tez troche potrwa. Ale w sklepach już są? Na zimę kupilam chłopakom świetne w ccc za bardzo niewygórowaną cenę. Chciałam teraz tez tam pojechac

Z CCC mieliśmy na zime skórzane buty nowej marki JUNIOR KIDS. Wykonanie , trwałość i wygoda super:tak:a koło 50 zł od Bartka.
Teraz już też były , ale tylko 2 modele na wiosnę i 27 niestety nie mieli

Ja zmierzylam dziś nowe półbuty Bartka kupione na jesien i się zaskoczyłam.........są akuracik.....oczywiscie nozka większa niż pokazuje na wkładce gdzie powinna być, zeby były dobre, paluszek jest na koncówce prawie. Nawet mezowi nic nie mowię ;/ mam nadzieje ze jeszcze pochodzi bo babka jak kupowalismy mowila ze wkladka wkladką ale w nich jest jeszcze msc bo polokrągły przod jest i faktycznie jest msc jeszcze.

Gosiulek Oli ma 94 cm a ma nożkę cos 14,5 cm. Bardzo duzą nozkę ma Twój Synek w porownaniu z moim jest mniejszy a stópka 2 cm większa.

reklama
Do góry