reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Gosiulek wybór jeszcze słaby. Byliśmy w Bartku i CCC , ale nic się nam nie rzuciło w oczy ;-) zastanawiam się , czy kupić mu typowe półbuty , czy raczej adidasy. Zaraz będzie ciepło więc dojdą trampki i sandały

reklama
Ja znalazłam podczas przeprowadzki po Julce sporo calkiem nowiutkich kapci i właśnie bucików na wiosnę, chyba będą pasować na Asię:tak: nie wiem skąd te buciki, jedne trampki trochę zabrudzone więc używane były, ale oprócz tego brudu to jak nowe:baffled: kapcie to wiem, że często za małe kupowaliśmy i trzeba było nowe, a tu jeszcz półbuty, trampki i sandałki w super stanie się uchowały:tak:

Marta też się zastanawiałam co kupić ale kupię półbuty a później trampki,sandałki.
Jutro zajrzę do naszego sklepu Łukbut.Mają fajne skórzane buciki.:tak:

Dziunka ale Ci dobrze:tak:

Ja dzis bylam na wedrowce po sklepach, ale wlasnie na wiosne jeszcze slaby wybor. Tom teraz zaklada buty z jesieni, ale niedlugo wyrosnie i trzeba bedzie na powaznie szukac... upolowalismy jedynie wiosenna czapke, ale to jeszcze poczeka na zalozenie :-)

Etna, te łóżka są wysokie, ale będe Ali to dolne zawsze wysuwanac przynajmniej czesciowo.

Co do butow mialam isc dzis do smyka zobaczyc, ale przymierzylam Ali jesienne 23, mówi ze nie cisną, wiec na razie zostaje przy nich, bo mysle ze beda krótko używane, zrobi sie cieplo i wskoczymy w trampki. Licze na to ze moze uda mi sie pozniej kupic jakies wiosenne troche wieksze zeby byly na jesien tez dobre..

Ja kupowałam jesienią w Bartku połbuty.. Sama nie wiem czemu bo załozył je zaledwie parę razy, miałam sprzedac poprzednie półbuty-miało mi się zwrocić i miałam chyba za duzo pieniędzy i wmowiłam sobie ze potrzebne :wściekła/y:. Suma sumarum poprzednich połbutów nie sprzedałam a w nowych Oli był pare razy. Mam nadzieje ze nie będą za małe, chyba mam rozmiar 24 i kupowalam z duzym luzem wiec nadadzą się teraz dopoki na trampki się nie przesiądziemy. Mam rozmiar Bartkowy 24 wiec chyba bedzie ok.

Właśnie sobie przypomniałam ze kupiłam jeszcze jedne w Deichmanie chyba jakies za 29 zł z przeceny z 89 zł wiec buty mam z głowy. Mam jeszcze nowe Nike wiec jest ok.

Potem zastanowię się nad trampkami i sandałkami. Trampki moze kupię Befado bo dobrze nam się sprawowały. A i ceny mają bardzo ładne. Mielismy tez coccodrillo i chociaz ciągle się tam ubieramy buciki mi się nie podobają ze względu na to ze nozka się bardzo pociła w nich.

Ula a nie urosła Olinkowi nóżka? Ja byłam w szoku jak zobaczyłam któregoś dnia jak kacper wyciągnął sobie buciki które były jeszcze nie dawno sporo za duże.Załozył i byłam w szoku bo zobaczyłam że są dobre. Zmierzyłam stópkę a jemu przez niecałe dwa miesiące stópka urosła z 15,3 do 16,2.:szok:Wyciągnęłam dzisiaj jesienne buciki i co? Wyjęłam wkładkę i wkładka o prawie cm mniejsza od stópki:szok:

Oj Asi też noga urosła, kapcie z przedszkola, niedawno kupione są za małe. Zimowe na styk, a były z dużym zapasem. A do jesiennych nóżki nie może włożyć, spakowałam je już dawno dla jej kuzynki.

reklama
Do góry