reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
No Aniula wózio super i na miejscu :)))) Niech Ci się dobrze sprawuje...
Aaaa... nie odpowiedziłam Ci. Miałam na myśli właśnie te misie i Konrad bardzo ładnie układał.

Super! Ja po następnej wypłacie pokupie mu kilka puzzli i o czymś takim też myślałam żeby układał do pary. Chcę kupić również ukladanke misie bo u znajomych świetnie się nią bawił.

Misie są w Biedronce za 8,99 zł:tak: i dużo innych drewnianych układanek za tą cenę. Tylko pospiesz się żeby jeszcze były.

Ania​ super, czyli jednak się udało jeden za drugim?

bo Kuba już w wózku nie jeździ, poza tym Kuba jest baaardzo cięzki (po sterydach, choc teraz zaczyna mu sie nieco wyrównywac) a cieżar szedł na sam przód i bardzo cięzko mi było przez to pchać. A wogóle siedznie dla starszaka jest do 18 kilo (Kuba 20 waży). No i razem z chłopakami to prawie 50 kilo do pchania.

reklama
Do góry