reklama
Super! Ja po następnej wypłacie pokupie mu kilka puzzli i o czymś takim też myślałam żeby układał do pary. Chcę kupić również ukladanke misie bo u znajomych świetnie się nią bawił.
Misie są w Biedronce za 8,99 zł i dużo innych drewnianych układanek za tą cenę. Tylko pospiesz się żeby jeszcze były.
Ania super, czyli jednak się udało jeden za drugim?
AniaSm
Fanka BB :)
tak ,znalazłam sklep w którym można przez internet kupować i były 2 wózki w tym stylu , no i kupiłam ten tańszy
E
etna36
Gość
Aniasim bardzo mi się podoba ten wózek
Kilolku a czemu Wy nie używanie waszego?
Kilolku a czemu Wy nie używanie waszego?
kilolek
podwójna listopadowa mama
bo Kuba już w wózku nie jeździ, poza tym Kuba jest baaardzo cięzki (po sterydach, choc teraz zaczyna mu sie nieco wyrównywac) a cieżar szedł na sam przód i bardzo cięzko mi było przez to pchać. A wogóle siedznie dla starszaka jest do 18 kilo (Kuba 20 waży). No i razem z chłopakami to prawie 50 kilo do pchania.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ania, fajny ten wózek..u mnie by się niestety nie sprawdził, bo Marysia nie chce w wózku już jeździć..
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
Ania, fajny ten wózek..u mnie by się niestety nie sprawdził, bo Marysia nie chce w wózku już jeździć..
no widzisz a mój Kuba ma odwrotnie , mało chodzi po polu ,dojeżdżamy do placu zabaw tam schodzi z wózka i szaleje a potem wraca do wózka i możemy jechać dalej , może mu się kiedyś odmieni