reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

kilolku to rzeczywiscie musisz sie zaopatrzyc w cos cieplego, koniecznie:tak: rozmiar to taki jaki teraz nosisz (chyba) bo przeciez miejsce na brzuszek bedzie jak to ma byc ciazowe;-) Znajdziesz coś na pewno

reklama
nie mam pojęcia jaki noszę :-D hehe (cały czas tyję wiec i rozmiar idzie w górę) a wogóle ciązowych ciuchów mam bardzo mało, bo u mnie nie ma takich sklepów i musze zamawiać na allegro więc kupuje po prostu duże albo rozciągliwe. Myslę, że jutro, pojutrze przelecę się po lumpkach może coś znajdę na te 3 tygodnie.

Aza super ciuchy!!
Cheerokee też ma niezłe przeceny. Kupiłam super polary po 10 zl za sztuke dla małego.

Jakie rozmiary noszą teraz Wasze pociechy? Antkowi kupuję już na 104.

Kilolek te okazyjne płaszcze ciążowe na allegro to cienizna. Ledwo jesiennymi bym nazwała. Ja mam taki z zeszłego roku , zakładam pod niego ciepły sweter i jest OK. Mam jeszcze od Etny czerwony w razie jak juz w ten sie nie dopnę

Mojemu kupuję na 98 ale podwijam rekawki (ze 2-3 cm ale zawsze) spodnie na ten rozmiar sa akurat, a bluzeczki nieco większe i dluższe ale lubie jak mu teraz bluzeczka tyłek troche zakrywa, bo w rajtkach cąły czas lata - nie chce mi sie go ciagle przebierać a dużo się kręcimy - do przedszkoal, z przeszkola więc tylko portki na rajtki naciagam i własciwie gotowy.

martolinka Kuba nosi tak jak Twoj Antek 104:tak: chociaz juz niektore na 110 ubieramy, tylko rekawki troche podwijam:tak:

Kilolku a podpytać w rodzince, może ktoś ma? Bo faktycznie, kupować na miesiąc...
hehe takiej dużej to nie :-)
dzisiaj nic nie znalazłam, jesczez jutro spróbuję ale wpadlam na chyba nieżły pomysl tylko muszę jesczez sprawdzić czy na penwo sie tak da. Pisąłam Wam, ze mam jedną kurtkę tylko cienką (taką jak z kocA) niewyględna jets niestet, bo ma lat 15 kiedy to byla modna, fason to nawte nawet, bo taki nietoperz tylko w kretyńske indiańskie wzory :eek: ale pomyślałam sobie,z e jakbym sobie kupiła taki naprawdę gruby sweter (zawiązywany albo zpainany) i pod niego np kamizelke bym ząlozyła to powinno wystarczyć a sweter bym potem wiosną zamiast płazczyka wykorzystaa. Tylko a) muszę sprrawdzić czy na pewno bym się zmieściła w moją etniczną kreację ;-) w takiej kombinacji b) musiałąbym znaleźć taki sweter ale na niego bym była sklonan wydac więcej kasy, bo by mi na dłuzej wystarczył niż zimowa kurtka.
Czy to nie jest szczwany plan? :-D

reklama
Do góry