reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Agrafka - ja też bym kupowała 110, Hanka ma gdzieś w porywach 93 , a mam spodnie na 104 zimowe i są dobre na długość,,, przymierz najlepiej do Ali, a jak dziewczyny mówią zawsze można nogawkę podwinąć;-)

ja też kupiłabym 110

Raczej kupiłabym 110, zawsze można nogawki podwinąć:tak: Julka w ten sposób nosi spodnie już trzecią zimę:tak: a i Asia swoje będzie miała na przyszłą:tak:

Dziewczyny a kurtkę też taką dużą ?
Mam już jedną na 104, ale chciałąbym jeszcze kupić drugą taką bardziej płaszczykową.

Co do bodziaków to ja dopiero w marcu zrobię przegląd ubranek które są u teściów na strychu spakowane.

Cleo, chciałam kupić te pieluchomajtki w biedronce, ale w 2 biedronkach ich nie było. One się tylko czasem pojawiają ?

Agrafka - to zależy jaka Ala jest w barach ;-), bo moja Hanka chuderlak straszliwy i wszystkie ciuchy, kurtki zakładam prawie o nr mniejsze. Poza tym też i wykończenie pod szyją czy się zmieści grubszy sweter i szalik.;-)
Teraz rozmiar niestety rozmiarowi nierówny.:baffled:

Agrafka po prostu pojedź z młodą i przymierz:tak: na oko zobaczysz ile może jeszcze urosnąć:tak:

Ana
moja Julia teżtaki chuderlaczek, po dwa-trzy lata czekała na bluzkę która miała być jej dobra na jesień:-Dbuty o tym samym rozmiarze nosiła przez 2 zimy:szok: dzięki temu mam dla Asi dwie pary na zmianę:-D

lotka nie przejmuj się, w ciąży skleroza to norma:-D

Cleo krótki czy dlugi rekaw? a cena? ja jeszcze moge coś dokupic... :-)
yyyy nie wiem:baffled:bo jak szłam już na zaplecze to widziałam że wyłozone spojrzałam na rozmiar tylko i malusie ale nie zwróciłam uwagi czy długi czy krótki rękaw

a ja dostałam wypłate i kupiłam sobie wypas torebke :-):-):-) a co!:-D

reklama
proszę,niestety z lampą wyszedł jakiś dziwny kolor :-/ w rzeczywistości jest bardziej naturalny i wygląda na drogą:-D( nie wiem jak lampę wyłączyć)

P2090019.JPG

Do góry