reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Agrafka - ja też bym kupowała 110, Hanka ma gdzieś w porywach 93 , a mam spodnie na 104 zimowe i są dobre na długość,,, przymierz najlepiej do Ali, a jak dziewczyny mówią zawsze można nogawkę podwinąć;-)
ja też kupiłabym 110
Raczej kupiłabym 110, zawsze można nogawki podwinąć Julka w ten sposób nosi spodnie już trzecią zimę a i Asia swoje będzie miała na przyszłą
Dziewczyny a kurtkę też taką dużą ?
Mam już jedną na 104, ale chciałąbym jeszcze kupić drugą taką bardziej płaszczykową.
Co do bodziaków to ja dopiero w marcu zrobię przegląd ubranek które są u teściów na strychu spakowane.
Cleo, chciałam kupić te pieluchomajtki w biedronce, ale w 2 biedronkach ich nie było. One się tylko czasem pojawiają ?
Agrafka - to zależy jaka Ala jest w barach ;-), bo moja Hanka chuderlak straszliwy i wszystkie ciuchy, kurtki zakładam prawie o nr mniejsze. Poza tym też i wykończenie pod szyją czy się zmieści grubszy sweter i szalik.;-)
Teraz rozmiar niestety rozmiarowi nierówny.
Teraz rozmiar niestety rozmiarowi nierówny.
Agrafka po prostu pojedź z młodą i przymierz na oko zobaczysz ile może jeszcze urosnąć
Ana moja Julia teżtaki chuderlaczek, po dwa-trzy lata czekała na bluzkę która miała być jej dobra na jesieńbuty o tym samym rozmiarze nosiła przez 2 zimy dzięki temu mam dla Asi dwie pary na zmianę
lotka nie przejmuj się, w ciąży skleroza to norma
Ana moja Julia teżtaki chuderlaczek, po dwa-trzy lata czekała na bluzkę która miała być jej dobra na jesieńbuty o tym samym rozmiarze nosiła przez 2 zimy dzięki temu mam dla Asi dwie pary na zmianę
lotka nie przejmuj się, w ciąży skleroza to norma
C
Cleo1981
Gość
yyyy nie wiembo jak szłam już na zaplecze to widziałam że wyłozone spojrzałam na rozmiar tylko i malusie ale nie zwróciłam uwagi czy długi czy krótki rękawCleo krótki czy dlugi rekaw? a cena? ja jeszcze moge coś dokupic... :-)
a ja dostałam wypłate i kupiłam sobie wypas torebke :-):-):-) a co!
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Lotka, skleroza w ciąży to normalka!!
Cleo, pochwal się torebką!
Cleo, pochwal się torebką!
agrafka80
Fanka BB :)
Agrafka po prostu pojedź z młodą i przymierz na oko zobaczysz ile może jeszcze urosnąć
tylko, ze chcialam kupić przez neta, nie chce mi się do sklepów jechać
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Agrafka kurtkę też kupiłabym na 110 . 104 to za mało- jeszcze kupa czasu do listopada/grudnia
Cleo gratuluje pierwszej wypłaty;-)
Cleo gratuluje pierwszej wypłaty;-)
reklama
C
Cleo1981
Gość