reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny zastanawiam sie nad kupieniem dla Ali spodni ocieplanych z przeceny teraz. Myślicie że 104 nie będzie za duże w przyszłym roku?

Ona teraz nosi 92-98, zależy co.

reklama
Raczej kupiłabym 110, zawsze można nogawki podwinąć:tak: Julka w ten sposób nosi spodnie już trzecią zimę:tak: a i Asia swoje będzie miała na przyszłą:tak:

Agrafka - ja też bym kupowała 110, Hanka ma gdzieś w porywach 93 , a mam spodnie na 104 zimowe i są dobre na długość,,, przymierz najlepiej do Ali, a jak dziewczyny mówią zawsze można nogawkę podwinąć;-)

Dziewczyny macie jakies dobre/polecane sklepy online, czy hurtownie, zeby kupic wiecej bebika i pieluch dla dziecka? kolezanka mnie zapytala, a ja nigdy z czegos takiego nie korzystalam... :-)

dla ciezarnych..od jutra w Biedronce bodziaki dla niemowlaków :-)

Lotka a jakie pieluchy chcesz? na allegro ludzie sprzedaja np niemieckie pampersy bo dobrych cenach.
nie wiem czy w hutowniach az takie niskie ceny...musiałabyc pewnie paletę kupić całą haha.z mlekiem to nie wiem szczerze mówiac...najlepiej się orientowac w marketach,rozzmanie tam maja czasem niezłe promocje na takie artykuły

U nas jest np. hurtownia ze wszystkim od spożywki po właśnie pampersy. Albo do Makro można się wybrać:tak: Niech koleżanka rozejrzy się w mieście, na pewno są takie hurtownie:tak:

dla ciezarnych..od jutra w Biedronce bodziaki dla niemowlaków :-)

Lotka a jakie pieluchy chcesz? na allegro ludzie sprzedaja np niemieckie pampersy bo dobrych cenach.
nie wiem czy w hutowniach az takie niskie ceny...musiałabyc pewnie paletę kupić całą haha.z mlekiem to nie wiem szczerze mówiac...najlepiej się orientowac w marketach,rozzmanie tam maja czasem niezłe promocje na takie artykuły
no tak, zacmienie chyba ciążowe mam, ona w sumie chciala kupic biedronkowe albo huggiesy, a przecie na allegro sa te pampersy.... juz jej donosze co i jak :-)
U nas jest np. hurtownia ze wszystkim od spożywki po właśnie pampersy. Albo do Makro można się wybrać:tak: Niech koleżanka rozejrzy się w mieście, na pewno są takie hurtownie:tak:
ooo makro..... :-) a ja mam karte :-) normalnie pamiec mi na maxa szwankuje, dobrze ze tu jestescie :-)
dzieki ;-)

Ja kupowałam po 10 szt. mlek w aptece internetowej www.doz.pl można realizować recepty itp. ;-) wychodziło mi , że jedną szt. miałam za darmo ,:-D jakbym kupowała normalnie w innych aptekach bądź sklepach.

reklama
Do góry