martolinka
Mama i nie tylko :-)
dziunka cudeńka!! mysle , ze te koce warte sa swojej ceny ,ale nie mogłabym sobie na taki pozwolić;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kobitki nie wiem jak u was ale w moim h&m są wyprzedaże i do tego jak kupisz 2 rzeczy z przeceny to tańsza gratis. Takim sposobem mam bluze, 2 piżamy, spodnie dresowe, czapkę, rękawiczki, 2 bluzki z długim rękawem i 2 pary rajstop za 60 zł ))
np. Wyłapałam takie piżamy i każda wyszła mnie 10 zł:H&M PIŻAMA polar NOWA 110 / 116 WYPRZEDAŻ (2085285375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i H&M Nowa Chłopięca PIŻAMA 98/104 ~ WYPRZ (2099297313) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bluza za 10 tez mnie wyszła: H&M BLUZA NOWA 92 / 98 WYPRZEDAŻ (2080583250) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.