reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
super zakupki i jakie ceny!!

ja stanęłam niestety przed nieuniknionym - kupnem nowej kurtki na zimę :-( szkoda mi asy, bo zaraz koneic zimy ale w ostatnich dniahc tak mi się brzuchh rozszala,z ę już dziś nie moglam zapiąć. Mam jedną taką grubsza jesienną i wielką ale za duze mrozy na nią, nawet ze swetrami pod spodem. :-(

Aśka - szalejesz, ciuszki wylicytowane na zdjęciach śliczne
Kikolek - teraz są niby obniżki cen na kurtki zimowe, zawsze potem na allegro można puścić w obieg;-), ale .... na niczym na razie nie umiem zawiesić oka...:szok:

AniaSm ale my mamy -20 poncho nie wystarczy

na allegro nic ciekawego nei ma w rozsądnej cenie, bo nie wydam 200zł na 3 tygodnie zimy :/

AZA super rzeczy, rzeczywiscie okazja:tak:

kilolku wiem co czujesz, ja co prawda jeszcze sie dopinam ale w kazdej chwili moze sie to zmienić:zawstydzona/y: a nie chce mi sie nawet chodzic za jakaś kurtka a u nas nie ma takich mrozow przeciez wiec jakos moze dam radę

reklama
etna dzięki ale wszystko albo cienkie albo za małe niestety :zawstydzona/y: gdyż szczycę się już 115 w obwodzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: najgorsze, ze nawet nie wiem jaki to rozmiar dobrac

wiecie dziewczyny ja nie mam samochodu i zasuwam codziennie w mróz kawał drogi, musze mieć coś naprawdę cieplego.

AniaSm w sklepie takiego poncha nigdy nie widziałam tylko na kobitkach czasem ale one nie były zbyt ciepłe raczej takie jesienne

Do góry