Ale się cieszę, udało mi się wylicytować superową kurtałkę: H&M DENIM jeansowa dłuższa przejsciowa 92 98 (2088722328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i komplecik Dopodopo super bojówki +gratis bluzeczka (2091186779) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Musze obkupić trochę stworka bo wyrasta mi ze wszystkiego.
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
super zakupki i jakie ceny!!
ja stanęłam niestety przed nieuniknionym - kupnem nowej kurtki na zimę :-( szkoda mi asy, bo zaraz koneic zimy ale w ostatnich dniahc tak mi się brzuchh rozszala,z ę już dziś nie moglam zapiąć. Mam jedną taką grubsza jesienną i wielką ale za duze mrozy na nią, nawet ze swetrami pod spodem. :-(
ja stanęłam niestety przed nieuniknionym - kupnem nowej kurtki na zimę :-( szkoda mi asy, bo zaraz koneic zimy ale w ostatnich dniahc tak mi się brzuchh rozszala,z ę już dziś nie moglam zapiąć. Mam jedną taką grubsza jesienną i wielką ale za duze mrozy na nią, nawet ze swetrami pod spodem. :-(
AniaSm
Fanka BB :)
Asia super zakupy
kilolek a może ponczo???
kilolek a może ponczo???
Aśka - szalejesz, ciuszki wylicytowane na zdjęciach śliczne
Kikolek - teraz są niby obniżki cen na kurtki zimowe, zawsze potem na allegro można puścić w obieg;-), ale .... na niczym na razie nie umiem zawiesić oka...
Kikolek - teraz są niby obniżki cen na kurtki zimowe, zawsze potem na allegro można puścić w obieg;-), ale .... na niczym na razie nie umiem zawiesić oka...
E
etna36
Gość
kilolku zobacz tu Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ta wydaje się fajna:
Kurtka ciążowa ! +tunika ciążowa gratis (2102329959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Azaaa super ciuszki! Ty to masz nosa
Ta wydaje się fajna:
Kurtka ciążowa ! +tunika ciążowa gratis (2102329959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Azaaa super ciuszki! Ty to masz nosa
AZA super rzeczy, rzeczywiscie okazja
kilolku wiem co czujesz, ja co prawda jeszcze sie dopinam ale w kazdej chwili moze sie to zmienić a nie chce mi sie nawet chodzic za jakaś kurtka a u nas nie ma takich mrozow przeciez wiec jakos moze dam radę
kilolku wiem co czujesz, ja co prawda jeszcze sie dopinam ale w kazdej chwili moze sie to zmienić a nie chce mi sie nawet chodzic za jakaś kurtka a u nas nie ma takich mrozow przeciez wiec jakos moze dam radę
AniaSm
Fanka BB :)
chodziło mi o ponczo takie płaszczowe ,widziałam kiedyś w sklepie ,albo kurtkę grzybka
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
etna dzięki ale wszystko albo cienkie albo za małe niestety gdyż szczycę się już 115 w obwodzie najgorsze, ze nawet nie wiem jaki to rozmiar dobrac
wiecie dziewczyny ja nie mam samochodu i zasuwam codziennie w mróz kawał drogi, musze mieć coś naprawdę cieplego.
AniaSm w sklepie takiego poncha nigdy nie widziałam tylko na kobitkach czasem ale one nie były zbyt ciepłe raczej takie jesienne
wiecie dziewczyny ja nie mam samochodu i zasuwam codziennie w mróz kawał drogi, musze mieć coś naprawdę cieplego.
AniaSm w sklepie takiego poncha nigdy nie widziałam tylko na kobitkach czasem ale one nie były zbyt ciepłe raczej takie jesienne