reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja nie znoszę chodzenia po galeriach , zakupów itp. Meczy mnie to ogromnie i frustruje. Już zupełnie nie rozumiem rodzinnych wypadów do galerii jako sposób spędzania np. wolnej niedzieli;-)taką mam naturę;-)

kochana ja w Sylwaka bylam w Blue City w Wawce kupic sobie jakieś buty do pracy..ile ludzi z maluszkami.Niektóre z czapkami szlaikami,umęczone w tych wózkach a rodzice jak w amoku jak w letargu jakgdyby zwiedzaiali muzeum...biedne dzieci.

ja lubie zakupy ale jak idę sama.z Igim to mordęka bo co moze dziecko interesowac w galerii??rzadko to się zdarz na szczęście.kolo mnie nie ma blisko nic dużego.wypad do Biedronki już mi staczy raz dziennie.dziś mi uciekł z miska wielką ...a propo fajne sa miski po 9,99 :-D

u mnie wyprzedaż gumiaków po 20 zl ,fajne wzory :-)

a Igiemu kupiłam ksiazke o Kapitanie za 9,99 fajne obrazki do przesuwaniaitp

kumpel D z pracy kupił Nam w Ikei te zabezpieczenia na lodówkę i drzwi:-)

chcę kupić kurtkę dla małego z kapturem zimowa bo ma ale bez.na allegro może coś będzie??

reklama
ja też nie znoszę wypraw do galerii, z Alą chodze tylko i wyłącznie w Lublinie jak moja mama idzie z nią na samochodziki i na rurkę do grycana a ja wtedy w godzinkę przelatuje po sklepach.

Ja Ali sporo rzeczy kupuję w HM, na przecenach w Smyku jak mieliśmy bony, a na Allegro jak trafię z tych angielskich firm.

Co do prezentów dla babć i dziadków to ja raczej zostanę przy kalendarzach ze zdjeciem, to im się przydaje i mają od razu zdjecie Ali. Na świeta dostali wybrane oprawione zdjęcia w ramkach.

A my lubimy chodzić do galerii i to jest jeden ze sposobów spędzania naszego wolnego czasu:-D
Ale z racji że u nas nie ma galerii to jeździmy tam bardzo rzadko, jak jeździłam na studia to częsciej a teraz to pewnie raz na 2-3 miesiące tam się wybieramy. Ja tam nie kupuje absolutnie nic, bo z dzieciakami nie umiem zakupów robić, chyba że w Coccodrillo albo Wójciku, ale przy tym się boję że ubrudzą/podrą/zwalą coś a tam wszystko strasznie drogie. Dzieciaki szaleją na tych wszystkich karuzelach, jeździkach itp po 2 zł. Muszą oczywiście toaletę odwiedzić, zwłaszcza Zuzia bo tam wszystko takie dostojne. Na schodach to jeżdzą po 5 razy zanim piętro zmienimy, windą też obowiązkowo. Potem kupujemy coś do jedzenia, picia i siadamy przy fontannie. Pewnie wyglądamy jakbyśmy z wiochy zabitej dechami przyjechali, albo na codzień dzieci w szafie chowamy i świata nie znają:-D
A pozatym w tej galerii co jeździmy to są organizowane zawsze jakieś atrakcje dla dzieci, albo układanie duplo, albo rysowanki, na andrzejki czarownice chodziły z ciasteczkami z wróżbą i zabawy dla dzieci były. Na święta Mikołaj przyjmował na wielkim podium, ale nie byliśmy u niego

Ostatnia edycja:
O matko jak ja nienawidze Galerii! koszmarne miejsce i glowa mnie boli od nadmiaru ludzi i światel. Placzę się jak kot między światłami samochodu i nic nie umiem kupić.
Kiedyś na studiach nawet lubiłam, a potem mi jakoś przeszlo.

Ula do tej pory zamawiałam bezpośrednio u producentow jak przyjeżdżali z ofertą do skzoły to zawsze brałam dla siebie kilka różnych zeby mieć na zapas. Teraz widziałam już w jednym papierniczym wiec będzę się musiała na nich przerzucić choc nie były zachwycające. Kiedyś na allegro też widziałam

Agrafko Ty kiedys wrzucałas linka z allegro z tymi odlewami gipsowymi, proszę wrzuc jeszcze raz.

te odlewy podobają mi sie, sama zafunduję nam stopkę i rączkę i w ramce powieszę w pokoju.

Kilolku a Ty czym to potem malujesz?

reklama
Chciałabym kupić aparat fotograficzny i zupełnie nie wiem jaki. Chcialabym żeby był nie za duży, w miarę lekki i ze stabilizacja obrazu. Co jeszcze to nie wiem. Polecicie mi coś?

Do góry