reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kurcze chyba jutro ruszymy do H&M w takim razie, bo babcia dała kasiorkę urodzinową na obkupienie Julki w ciuchy. Biedulka znowu mi w górę wyskoczyła i większość bluzek ma krótkie rękawy:szok:

reklama
W domu nie korzystałam nigdy z przewijaka... :szok::szok::szok:, miałam taki na łóżeczko turystyczne, w którym spała Hanka najpierw, ale jakoś wygodniej mi było na łóżku. Dopiero w podróżach się przydawał w aucie;-) Także nie pomogę.;-)

My na początku obywaliśmy się bez przewijaka.Tez służyło nam do tego łózko.Dopiero jak przeprowadziliśmy się do domu i było sporo miejsca korzystalismy z przewijaka ale takiego zwykłego.

Czy któraś z WAs korzystała z tego przewijaka? ANTILOP Stolik scienny do przewijania - IKEA
widziałam go dziś i jest solidny , praktyczny , zajmuje mało miejsca. Chyba zakupimy go rezygnując z naszego stacjonarnego
u nas jets taki na basenie. Faktycznie slidny, wygodny i duzy tylko się zacina ale to pewnie wina dużego przerobu w miejscu publicznym, nie to co w domu.
Przy chłopakach miaąłm taką komodę w której teśc mi drobił blat i tyllko na tym przewijalam, bardzo długo. Teraz mi się niestety już nie zmiesi i zastanawiam się co zrobic, bo te przewijaki na łóżeczko do mnie nie przemawają jakoś. Z reszta ja lubię miec wszystko gotowe, naszykowane

Czy któraś z WAs korzystała z tego przewijaka? ANTILOP Stolik scienny do przewijania - IKEA
widziałam go dziś i jest solidny , praktyczny , zajmuje mało miejsca. Chyba zakupimy go rezygnując z naszego stacjonarnego

mi się strasznie te przewijaki podobają :tak: i jakby nie to że miałam taki z wanienką jeszcze po Kubie to na pewno bym sobie taki sprawiła :tak: , u nas są takie w toaletach i pokojach dla matek :tak:

​Kilolku Ja miałam oba na łóżeczko własnie, Asia spokojnie mieściła się od strony gdzie przewijak nie leżał, a pod przewijakiem trzymałam m.in. pampersy i chusteczki, można też powiesić organizer. Ja byłam zadowolona, wygoda i oszczędność miejsca:tak:

reklama
no penwie sie na tym skończy. Zobaczymy jak to będzie funkcjonować. Trochę mi sie tyko wydaje wtedy zagracone to łużeczko ale jak sie nie am co sie lubi to się lubi co sie ma ;-)

Do góry