reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

hehe dobre
w mojej dziurze niesttey nie ma. Byłam raz w piastowie i szłąu nie zrobiło, może dlatego, ze malutkie, naćkane towaru niemiłosiernie a ja z tymi dwoma szaleńcami. Sama moze bym cios wypatrzyła

reklama
No zabawki to w sumie mają tandetne, choć zdarzają się perełki, ale za to fajne książki, kolorowanki, naklejanki, i pierdoły do domu od naczyń począwszy kończąc na ozdobach, świeczkach i obrusach świetne:tak: No i ciuchy - zawsze można coś znaleźć fajnego, tylko trzeba mieć czas ;-) Ja zawsze stoję z pół godziny i się zdecydować nie mogę co mam wziąć:-D no ale ja zodiakalna waga więc nic dziwnego;-):-D

Jacek:
Przepraszam że to powiem dziewczyny Pepco to straszna kicha jest. Przynajmniej w Częstochowie. Właśnie szukaliśmy jakiś fajnych ciuchów dla małej na zimę i wszystko było albo kiepskie albo drogie. W końcu Jagoda kupiła w Auchan piękny komplet kurtka i spodnie za 50 pln. Na pawdę ładne i ciepłe (oczywiście różowe ale nawet przy zamku kurtki było na suwaku takie ładne serduszko) Ta sama kurtka potem spotkana na targu była za 70 pln .
A co do naczyń to na 2. urodziny Dobrusia od chrzestnego dostała DUKTIG Komplet do kawy/herbaty, 10 szt. - IKEA Mówię Wam fantastyczna sprawa. Siedzieliśmy na dywanie a ona rozstawiała na nim naczynia "nalewała" "herbatkę" i nakładała "coś" na talerzyki. Patrzyliśmy jak na baję. I do dziś ma z tego zabawę i nawet z nich pije i jada.
Dlatego też w sobotę kupiliśmy jej DUKTIG Zestaw kuchenny, 4 szt. - IKEA a efekty widac tu:Zobacz załącznik 424654

No zabawki to w sumie mają tandetne, choć zdarzają się perełki, ale za to fajne książki, kolorowanki, naklejanki, i pierdoły do domu od naczyń począwszy kończąc na ozdobach, świeczkach i obrusach świetne:tak: No i ciuchy - zawsze można coś znaleźć fajnego, tylko trzeba mieć czas ;-) Ja zawsze stoję z pół godziny i się zdecydować nie mogę co mam wziąć:-D no ale ja zodiakalna waga więc nic dziwnego;-):-D

Ja mam dokładnie tak samo :-D:-D

Jacek:
Ja wiem bo teraz jak była wyprzedaż do zaszedłem do pepco i znalazłem ładny dresik i sukienke dla małej już w atrakcyjnej cenie ale Jagoda trzyma kasę i powiedziała "nie"

ilona, dziunka, a ja jestem Lew ale mam podobny problem jeśli chodzi o ubrania dla siebie. Finał jest taki, ze nie kupuję nic :)

Jeśli chodzi o Alę to już się nauczyłam, zeby przed zakupami dobrze przemyśleć co potrzebujemy i dla niej zakupy robię szybciutko.

reklama
ja nie znoszę chodzenia po galeriach , zakupów itp. Meczy mnie to ogromnie i frustruje. Już zupełnie nie rozumiem rodzinnych wypadów do galerii jako sposób spędzania np. wolnej niedzieli;-)taką mam naturę;-)

Do góry