reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A juz nawiązując do okazji cenowych na ciuszki to pokażę Wam co dzisiaj upolowałam + 1 bluze co kiedys kupiłam dla małego. [specjalnie kupowałam raczej na wiek 4 letni zeby młody miał na nowy sezon to dobre bo teraz pasuja mu te ubrania na 3 lata.
1. Bluza na 4 latka za 20 zł
IMG_3917.jpg
2. Welurowa piżamka ew dresik po domu czerwono-błękitno-szary taki za 15 zł - mam jeszcze chrapkę na zielony. Rozm 4 lata
IMG_3922.jpg
3. Dwa sweterki na 4 lata. Po 15 zł każdy
IMG_3923.jpg
4. No i tutaj może na wyrost ale nie pogardziłam bo były po niecałe 10 zł każda. koszulki na 5/6 lat :-D
IMG_3924.jpg

reklama
Jacek
A my zabieramy małą do galerii jesienią jak pada i jak są choinki to taki surogat pastwiska dla małego źrebaka. Żeby się wybiegała. Nic nie kupujemy (bo drogo) albo tylko drobiazgi
Mama_i_Marce sporo tego :-)

Agrafka - ja nie wiem zupełnie co, choć w żłobie i w przedszkolu mają spotkania dla babć i dziadków , słodkie poczęstunki i nie wiem co tam jeszcze; nie wiem jak u nas będzie , bo dziadkowie daleko.
Moje mogą zrobić laurkę na kompie :-D , bo mamy program z przedszkola do tego :-D

Ja co 2 lata daję po małym albumie takim na 40 zdjęć - przekrój 2 lat, czas na 3 edycję :-) co roku byloby za nudno a tak co 2 rok mam z głowy. W zeszłym roku były fotokalendarze, były tez już kubki i jak Kuba był malutki - odciski stopy i dłoni. Widziałąm tez wydanie gazety o dziadku czy babci na allegro.
a na inne okazje kupuje "gipsówki" - odlewy gipsowe i chłopaki malują farbami, potem lakieruję i sa super obrazki na scianę

reklama
Tak na serio ja nawet nie wiem kiedy to święto wypada :zawstydzona/y: No ale moze pod wpływem waszych pomysłow coś z Olinkiem wymyślimy tzn zrobimy. Niby siedze w domu ale brak inwencji albo pomysłow.

KILOLEK gipsówki gdzie kupujesz?

MAMA super okazje, za takie pieniązki warto obkupić dzieciaczka.

My jak zwykle w cocodrillo sie obkupimy na wiosnę, moze H&M, allegro
Nie mam u mnie na zadupiu więksych sklepów, jest Marcpol, Topaz ale w nich ubran nie ma, wiec cięzko mi jakies okazje obczaic. ach ze łzami w oczach wspominam kiedy pracowalam i jeździłam przez carefour do domu, bez obowiązków, bez innych wydatków niż na siebie i buszowałam po markowych sklepach, w szafie nie miescilam tego wszystkiego, na kazdy sezon cos innego a teraz............mzoe jak pojde do pracy zacznę rozglądac sie za czyms innym niż tylko wygodnym

Do góry