reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A to fakt. Pewnie gdybym mieszkala przy plazy to tez kupilabym taki na 4 duzych kolkach, ale ze u mnie zimy brak, ulice idealne to moglam sobie pozwolic :)

no w UK to jeszcze czasem zima zaskoczy... hehe
nie to o u nas... całkowity brak:-p ale z wyglądu też bardziej mi się podobają na 4 dużych kołacj... hehe

reklama
no w UK to jeszcze czasem zima zaskoczy... hehe
nie to o u nas... całkowity brak:-p ale z wyglądu też bardziej mi się podobają na 4 dużych kołacj... hehe

Jak mieszkam 5 lat w Anglii tak zima byla tylko w zeszlym roku i to przez 3 dni. A tak snieg padal 3 lata temu przez godzinke i spadlo go 1cm. 10 min pozniej juz go nie bylo:-) a przez cm czy 2 na takich kolkach i tak przejade :-)

Jak mieszkam 5 lat w Anglii tak zima byla tylko w zeszlym roku i to przez 3 dni. A tak snieg padal 3 lata temu przez godzinke i spadlo go 1cm. 10 min pozniej juz go nie bylo:-) a przez cm czy 2 na takich kolkach i tak przejade :-)

jak dla mnie to ten wozek wtrafilas idealnie...ja tez na poczatku nie przepadalam za trzema kolkami...ale jak caly czas na ulicy widze jak babeczki takie maja coraz bardziej zaczol mi sie podobac:))))))i dlatego mam na niego ochote albo na bogaboo buzz:-)

Dziewczyny kołyska przywędrowała ze stanów. Mimo że używana i tak była droga ale cóż, w sumie to moja mama tak się na nią uparła, w końcu to babcia i chciała dać wnusi ładny prezent :-)
Co do bujania, to moja mama powiedziała w ten sposób "kiedyś wszystkie kobiety bujały czy to na rękach czy w wózkach, i jakoś dzieciom nic nie było, a przynajmniej mogły spokojnie dokończyć obiad" chodzi oczywiście o wózki starego typu, które "machały" się nawet na prawo i lewo :cool2: Kołyska ma pod spodem przewijak, budke można za rączkę nosić gdzie się chce, obniżać, podwyższać, - po prostu cud, miód i orzeszki :blink: Potem albo ją odsprzedam, albo zatrzymam...zobaczymy. Jak na razie w środku siedzi misio pluszowy :-D
A zdjęcia jak tylko zrobię, od razu pokażę :tak:

Klaudzia bardzo ładny kolor wózeczka, mi też na początku podobały się quinny i tylko te :happy2:

Ostatnia edycja:
jak dla mnie to ten wozek wtrafilas idealnie...ja tez na poczatku nie przepadalam za trzema kolkami...ale jak caly czas na ulicy widze jak babeczki takie maja coraz bardziej zaczol mi sie podobac:))))))i dlatego mam na niego ochote albo na bogaboo buzz:-)

Hehe, tez tak mysle :)
Bugaboo bardzo mi sie spacerowki podobaja tylko ta gondolka troszke za prostokatna jak dla mnie ale to rzecz gustu :-) No i quinny ma wiecej kolorkow do wyboru chocby starsze modele :-)

jesli chodzi o 3 koła dziewczynki to oglądałm program prowadzony przez jakieś speca od dzieciecych rzeczy i on bardzo odradzał te wózki. są wawrotne, niestabilne, i coś tam jeszcze.

ale wybierzecie jak będziecie chciały :) udanych zakupów :)

a ja jeszcze znalazłam taki wózek TAKO JUMPER X +FOTELIK+parasolka- wysyłka 0 zł (665548074) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Wam, że ma wszystkie cechy jakie miał mieć wózek mojego dziecka :-)
tamten poprzedni (orlando) też jest fajny, ale nie ma skrętnych przednich kół, a wydaje mi się, że to troszkę ułatwienie ? czy jestem w błędzie?

Ja sie zastanawialam nad Tako. Gdybym nie miala okazji kupic quinny pewnie wybralabym Tako choc narazie nie widzialam go na zywo

jesli chodzi o 3 koła dziewczynki to oglądałm program prowadzony przez jakieś speca od dzieciecych rzeczy i on bardzo odradzał te wózki. są wawrotne, niestabilne, i coś tam jeszcze.

ale wybierzecie jak będziecie chciały :) udanych zakupów :)

U mnie juz za pozno bo juz mam na 3 koleczkach, ale jak wozeczek ma sie przewrocic to sie i przewroci na 4 kolkach. Nieraz widzialam jak maluchy lecialy razem z wozeczkami heh.

reklama
a ja jeszcze znalazłam taki wózek TAKO JUMPER X +FOTELIK+parasolka- wysyłka 0 zł (665548074) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Wam, że ma wszystkie cechy jakie miał mieć wózek mojego dziecka :-)
tamten poprzedni (orlando) też jest fajny, ale nie ma skrętnych przednich kół, a wydaje mi się, że to troszkę ułatwienie ? czy jestem w błędzie?
Fakt - Tako Jumper - fajna sprawa - mój faworyt nr 2 - zaraz po Palex'ie
Obydwa planuję sprawdzić osobiście przy najbliższej wizycie w pl :tak:
Ale nawet teraz obydwa wydaja mi się trafnym wyborem...

Ostatnia edycja:
Do góry