dziubasek08
Fanka BB :)
Maxi-Cosi jest tańsze w Anglii niż w Polsce?No wlasnie chce maxi cosi ale to juz sobie kupie w Anglii bo tez sa tanie :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maxi-Cosi jest tańsze w Anglii niż w Polsce?No wlasnie chce maxi cosi ale to juz sobie kupie w Anglii bo tez sa tanie :-):-)
jest z materiału wiec nei bede sie bala ze sobie glówke rozbije czy cos pozatym estetycznie bardziej mi sie podoba
Ja też szukam wózka, ale z marnym rezultatem jak na razie.
Szukam wózka dla dwojga typu tandem (jeden za drugim), żebym mogla wszędzie wjechać. Myslałam nad Graco Quatro Tour duo SS 5 kolorow WOZEK podwojny GRACO QUATTRO TOUR DUO (631157542) - Aukcje internetowe Allegro ale ma dośc małe Kółka i obawiam sie, ze na śniegu moze nie dać rady. Zwłaszca, ze moja ulica jest dośc tragiczna,nie ma nawet chodnika.
Gdybyście się na coś ciekawego natknęły dajcie mi prosze znać.
Maxi-Cosi jest tańsze w Anglii niż w Polsce?
klaudzia śliczny wózeczek... i ładny kolorek.....
ale chyba zauważyłam 3 kółka tylko tak??
ja woę na 4 kółkach.... na 3 to nie bardzo mi się podobają..
ale to kwestia gustu
A to fakt. Pewnie gdybym mieszkala przy plazy to tez kupilabym taki na 4 duzych kolkach, ale ze u mnie zimy brak, ulice idealne to moglam sobie pozwolicja jeszcze iee mam upatrzoneego wózka... bo jednej firmy podobają mi sę np różowe albo czerwone a innej niebieskie... tak już mam
więc zacznę patrzeć jak już poznam płeć....
i napewno na dużych kółkach... u nas są krzywe ulice no i w sumie większość nasego miasta zajmuje plaża.... więc muszę brać też to pod uwagę...bo napewno na plażę będę szła z dzidzią nie raz