reklama
weri
Fanka BB :)
chyba znalazlam wozek ale nie wiem czy te kola sie sprawdza mialam kupic tani wozek ale moj facet powiedzial ze teraz wiecej zarobil to mozemy zaszalec:-)Buy your Chicco Trio For Me Auto Fix Top - Princess reviews from Kiddicare Sale Items | Online baby shop | Nursery Equipment tylko musze sie upewnic w poniedzialek na usg polowkowym czy to oby na pewno dziewczynka;-)
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Babeczki
A co myslicie o chustach do noszenia dzidziusia zamiast tradycyjnych nosidełek (lub dodatkowo)???
Mam na mysli takie rozwiązanie:
CHUSTA NATI - KILKANAŚCIE SPOSOBÓW NOSZENIA (663252104) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Chusta wiązana Babylonia 7 kolorów 4,6m! (663077171) - Aukcje internetowe Allegro
Trochę już dowiadywałam się na ten temat, no ale jestem ciekawa waszych opini, no i może któras z Was już coś takiego używała i może coś więcej powiedziec na ten temat...?
A co myslicie o chustach do noszenia dzidziusia zamiast tradycyjnych nosidełek (lub dodatkowo)???
Mam na mysli takie rozwiązanie:
CHUSTA NATI - KILKANAŚCIE SPOSOBÓW NOSZENIA (663252104) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Chusta wiązana Babylonia 7 kolorów 4,6m! (663077171) - Aukcje internetowe Allegro
Trochę już dowiadywałam się na ten temat, no ale jestem ciekawa waszych opini, no i może któras z Was już coś takiego używała i może coś więcej powiedziec na ten temat...?
a ja jeszcze znalazłam taki wózek TAKO JUMPER X +FOTELIK+parasolka- wysyłka 0 zł (665548074) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek fajny ale czy nie za ciężki? Rama waży 10 kg + 6 kg gondola. Dodajcie do tego dziecko - moim zdaniem troszke za dużo...
Mój faworyt Sklep Rampers.pl - Eurobaby, Bertini, Maclaren, Klupś, Canpol, Pali, Mutsy, Play jest trochę lżejszy bo 13 kg (może nie wiele ale chyba jest to ułatwienie)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Wózek fajny ale czy nie za ciężki? Rama waży 10 kg + 6 kg gondola. Dodajcie do tego dziecko - moim zdaniem troszke za dużo...
Mój faworyt Sklep Rampers.pl - Eurobaby, Bertini, Maclaren, Klupś, Canpol, Pali, Mutsy, Play jest trochę lżejszy bo 13 kg (może nie wiele ale chyba jest to ułatwienie)
Lzejszy ale te 3 kg mniej kosztuja 1000zl wiecej
kołyska śliczna
a co do tako jumper to sama miałam go kupić, oglądałam na żywo są śliczne i nie są aż tak bardzo ciężkie i cene mają odpowiednią, tylko jedyny minus jaki ma to fakt że nie można przekładać kierunku jazdy maluszka więc tylko dlatego nie zdecydowałam się na niego bo dla mnie to bardzo ważne
a co do tako jumper to sama miałam go kupić, oglądałam na żywo są śliczne i nie są aż tak bardzo ciężkie i cene mają odpowiednią, tylko jedyny minus jaki ma to fakt że nie można przekładać kierunku jazdy maluszka więc tylko dlatego nie zdecydowałam się na niego bo dla mnie to bardzo ważne
Lzejszy ale te 3 kg mniej kosztuja 1000zl wiecej
Klaudza, cena to sprawa indywidualna - ja wybrałam ten wózek też z innych powodów, ale można pewno znaleźć lżejszy i tańszy. Pamiętaj, że te 3 kg więcej wozisz przez 3 lata.
reklama
riolcia raczej nikt nie wozi dziecka przez 3 lata w takim wózku. Wszyscy gdy tylko dziecko zaczyna chodzić to kupują zwykłą lekką wózeczek-parasolkę składaną żeby mieć pod ręką bo dzieci jak nauczą się chodzić to nie bardzo chcą już siedzieć w wózkach. Przynajmniej ja to zauważyłam a taka parasolka waży 5- 6 kg )Klaudza, cena to sprawa indywidualna - ja wybrałam ten wózek też z innych powodów, ale można pewno znaleźć lżejszy i tańszy. Pamiętaj, że te 3 kg więcej wozisz przez 3 lata.
np http://allegro.pl/item670210736_ultra_lekka_spacerowka_joker_coneco_wysylka_o_zl.html