reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Babeczki
A co myslicie o chustach do noszenia dzidziusia zamiast tradycyjnych nosidełek (lub dodatkowo)???
Mam na mysli takie rozwiązanie:
CHUSTA NATI - KILKANAŚCIE SPOSOBÓW NOSZENIA (663252104) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Chusta wiązana Babylonia 7 kolorów 4,6m! (663077171) - Aukcje internetowe Allegro
Trochę już dowiadywałam się na ten temat, no ale jestem ciekawa waszych opini, no i może któras z Was już coś takiego używała i może coś więcej powiedziec na ten temat...?

Oto i fotki kołyski :blink:
DSC09373.jpg
DSC09374.jpg
DSC09375.jpg
DSC09376.jpg
DSC09377.jpg

Na ostatnim zdjęciu budka zdjęta i mamy przewijak :blink:

kołyska śliczna
a co do tako jumper to sama miałam go kupić, oglądałam na żywo są śliczne i nie są aż tak bardzo ciężkie i cene mają odpowiednią, tylko jedyny minus jaki ma to fakt że nie można przekładać kierunku jazdy maluszka więc tylko dlatego nie zdecydowałam się na niego bo dla mnie to bardzo ważne

reklama
Klaudza, cena to sprawa indywidualna - ja wybrałam ten wózek też z innych powodów, ale można pewno znaleźć lżejszy i tańszy. Pamiętaj, że te 3 kg więcej wozisz przez 3 lata.
riolcia raczej nikt nie wozi dziecka przez 3 lata w takim wózku. Wszyscy gdy tylko dziecko zaczyna chodzić to kupują zwykłą lekką wózeczek-parasolkę składaną żeby mieć pod ręką bo dzieci jak nauczą się chodzić to nie bardzo chcą już siedzieć w wózkach. Przynajmniej ja to zauważyłam a taka parasolka waży 5- 6 kg :))

np http://allegro.pl/item670210736_ultra_lekka_spacerowka_joker_coneco_wysylka_o_zl.html

Do góry