R
rouż
Gość
Marta, kolyska sliczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ile dalas za ta kolyske??i sciagalas ja z usa??bo ta co dalas jest ze stanow??wstaw zdjecia jak ja rozpakujesz!!gawit bardzo fajny ten wózek, widać, że solidny. Chociaż ja chyba bym się na taki nie zdecydowała, wydaję się taki...potężny dosyć.
A dzisiaj przyjdzie do mnie kurier i przyniesie kołyskę Już się nie mogę doczekać. Taka o Amazon.com: The First Years 5 in 1 Carry Me Near Sleep System: Baby
super ze udalo Ci sie go kupic:-)i super ze babcia taki prezent wam fundnela:-)a za fotelikiem popatrz tez na allegro bo jesli chcesz uzywany pasujacy to buzza to maxi-cosi i one sa tanie na allegro!!No to juz wklejam zdjecia. Wozeczek to Quinny Buzz, w ktorym zakochalam sie od razu jak go zobaczylam po raz pierwszy i zaden wozek inny nie przyciagal mojej uwagi i zawsze wracalam tylko do quinny. Nie jest moze najbardziej funkcjonalny i spacerowka jest dosc malutka ale i tak jak dzidzia wyrosnie to bedzie czas kupic zwykla spacerowke. A zim wogole tu nie mamy wiec zabudowa nie musze sie martwic.Niestety nie stac mnie na nowy bo to koszt przynajmniej 3000zl wiec kupilam uzywany za 1200zl. Ale wozeczek byl wlasnie oddany do serwisu i ma wszystkie nowe koleczka, raczke dla prowadzacego, wyprane wszystkie gabki materialy itd, i wszystkie mechanizmy sa wyczyszczone i wysmarowane wiec wsumie wozek funfel nowka hehe :-) A wsumie wyszedl nas za darmo bo moja kochana babcia nam za niego zaplaci w ramach prezentu slubnego.
Teraz tylko fotelik dokupic i mam wszystko do pordrozowania hehe
Hej znalazłam pościel, która mi się bardzo podoba, podobne oglądałam wśród linków, które tu wklejacie, ale ta jest tania:-) Na innej aukcji widziałam ja po 218 zł, a tu 106 zł
MY-SWEET-BABY 5-cz.120x90 baldachim tiul + serca (660470229) - Aukcje internetowe Allegro
MY-SWEET-BABY 5-cz.135x100 baldachim mat + serca (660470234) - Aukcje internetowe Allegro
a dlaczego turystyczne kupujesz? jest wygodniejsze?ta jest po 100 zl bo jest mnie elementów na to tez trzeba patrzec
ja lozeczko tez mam jzu wybrane
LUKSUS stabilne ESPIRO MELODY Baby Design REWELACJ (669825757) - Aukcje internetowe Allegro
kolorek jaśniejszy błękit to bedzie i dla chlopca i dla dziewczynki nawet w pozniejszej ciazy a tak jak ktoras pisala rozowe lozeczko ale jak bedzie syn pozniej to dzienwie tak ... zreszta komu jak pasuje
super ze udalo Ci sie go kupic:-)i super ze babcia taki prezent wam fundnela:-)a za fotelikiem popatrz tez na allegro bo jesli chcesz uzywany pasujacy to buzza to maxi-cosi i one sa tanie na allegro!!
xxxklaudziaxxx..superasny wozeczek..naprawdeja tez mniej wiecej sie za takim rozgladam u mnie w nl...widzialam go tez u mnie w internecie...ja osobiscie chcialabym czerwony..tak jakos mi zawsze przyciaga wzrok...pytanko..ile zaplacilas na polskie za ten wozek-z czystej ciekawosci czy u was sa mniej wiecej takie same ceny jak w nl..a na funtach to sie nieznambo ten wozek co kupilas to jest czysty rodem holenderskiniebyl tak popularny dopoki krolowa holandii kupila go dla swojej wnusi...potem to juz wszystkie holenderki go kupowaly(tz.tej firmy)no i teraz w nl..to tylko quinny i boogaboo jezdza po miescie
ps.juz doczytalam ile za niego zaplacilas....tyle samo tu tez kosztuja))