reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Julia ma Bobbiego czarno-białego i też bez baterii:szok:
I go polecam, mimo że zżeracz prądu to jest b.fajny. Można nawet ustawić funkcję szczekania gdy ktoś przechodzi przed nim:tak:

Kurcze muszę im wszystkie zabawki przywrócić do życia... poczynajac od lalek...

reklama
Kupiłam dziś sandałki z ccc dla Asi, potem zrobię fotkę i wstawię.

Czy któreś z waszych dzieci nie lubi butów i ściąga przy pierwszej lepszej okazji?

Mój buty uwielbia. Jak mówie, że zakładamy buciki to siada i nawet sam próbuje założyć. Co do bucików w CCC to widziałam fajne sandałki za 15 zeta ale oczywiście naszego rozmiaru brak... wrrr...

Kuba tez lubi buciki:tak: i tez czasami sam probuje je zakladac:-D
ma tylko jedna manie, jak siedzi w foteliku w samochodzie lub w wozku to rzepy musza byc rozpiete:-D nie wiem czemu tak robi, moze uwaza ze nie chodzi to buciki maja byc rozpiete:-D i maja odpoczywac:-) sama nie wiem ale jak tylko mowie, ze idziemy lub auto sie zatrzymuje to zapina rzepki ;)

Asi buty za to lądują poza wózkiem, ba! razem ze skarpetkami. Też chętnie przynosi, zakłada, ale jak tylko gdzieś siądzie to chce zdjąć.
Myślałam że może niewygodnie jej, ale niemożliwe żeby niewygodnie było we wszystkich parach ;-)

Ja to się boję ze ma coś ze stopami... bo potem po ściągnięciu bierze stopę do rąk i ją tam obmacuje i ogląda;-) hehee stuknięta jestem :D

reklama
Do góry