reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziunka ja tez Cie zapewniam, ze z Joasia wszystko ok ;) hehe, Moj ma tak samo, zreszta wszystko oglada:-D skarpetki w domu bardzo czesto sciaga i woli latac na bosaka, ja za to musze miec ciagle skarpetki i tylko sprawdzam czy nie ma zimnych stopek ale zawsze sa cieple:tak: ostatnio musialam za to Go calego rozebrac (po samodzielnym jedzeniu obiadku:)) i mi uciekl i za nic nie chcial sie ubrac:-D przygladal sie sobie w lustrze z niedowierzaniem, smiesznie to wygladało ;)

reklama
Z ubieraniem też cyrki, wyczaiłam już że jak zacznę ubierać od razu po nocniku to nie ma problemu, a jak zwlekam i po czasie ubieram to awantura;-)

Kira na plażę raczej nie bo piach i tak wszędzie się dostaje ale nad jezioro JAK ZNALAZŁ! Super są:tak:

dziunka mój ściągał skarpety zawsze w wózku ale odkąd mu zakładam buty to spokój
powoli zaczynam robić zakupy na allegro bo jak już będziemy w pl to pasuje żeby wszystko już na nas czekało i wiecie co listonosz wczoraj przyniósł mamie pierwszą paczkę i mówi "jak ja tu dawno nie byłem :) " a mama "to teraz będzie pan częściej bo córka przyjedzie za kilka tygodni wiec już zaczyna zakupy" a on do niej "to się bardzo ciesze :) " hehehe ale się uśmiałam

reklama
Dziewczynki jakie zabawki mozecie polecic do zakupu naszym maluchom? Powiem Wam ze całkowicie nie siedze w temacie zabawek a chciałabym coś małemu kupić, z tym ze chciałabym trafić w coś co go zainteresuje ;/ wiec pytanie co aktualnie interesuje Wasze maluchy?
Aha i zauważyłam ze małego nie interesuja wielkie grajace zabawki tylko woli i jest u nas w codziennym użyciu młotek młotek little tikes - Szukaj w Google wiec postanowiłam na "szybko" kupic małemu drobiazg - kluczyki playskool kluczyki - Szukaj w Google które mówią. Wybrałam je bo mały cioagle domaga sie "dorosłych" kluczy i uzywa ich ciągle :) Nad czymś porządniejszym zastanawiam sie i kupie później. Aha i zebre chce sprzedać - bo jakas mała na Marcela ;/ i na dwa latka dostanie duzego konia na biegunach takiego rzacego i merdajacego ogonem :)

Ostatnia edycja:
Do góry