reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Mama ja inwestuję juz w zabawki ktore uczą :) Mamy masę innych zabawek kupionych juz dawno, ktore były kupowane na wyrost jezeli chodzi zarówno o ilosc jak i wiek. Osttanio Oli dostał puzle drewniane z pojazdami PUZZLE DREWNIANE (1631147763) - Aukcje internetowe Allegro bardzo lubi je układać.
Na dzien dziecka dostał od nas zabawkę z Mothercare traktor z przyczepą (na traktorze farmer, na przyczepie krowa), kupilam mu tez w tym sklepie puzle drewniane oraz zabawkę drewnianą (trzy otwory na kulki, kulki wali się młoteczkiem a one wpadają niżej i na deseczce wylatują) HIT :)

Inwestuję teraz w zabawki drewniane, edukacyjne, zręcznościowe, takie ktore uczą. Oczywiscie tez w książeczki. Zaczynamy duzo czytac bo wiem ze to zaowocuje na przyszłość a i Olis lubi.

A w najbliższym czasie kupimy ktorąs kolejkę z FP Thomas&Friends np. cos takiego
Fisher Price TRACK KOLEJKA elek TOMEK RUCHOMY MOST (1631389552) - Aukcje internetowe Allegro
dziadek miał kupic dzis na dzien dziecka ale w jednym sklepie nie bylo i Pan powiedział ze to zabawka dla starszych dzieci. Dostalismy inny prezent. Na kolejkę napaliła się mama oraz na inne lokomotywy z tej seri wiec musimy to mieć :)
Olis kocha pociągi, tory itd i chcę mu zrobić małe miasteczko z tej serii, ze stacją itd.

grrrrrrrrr ale jestem wkurzona ;/ 3 raz juz to pisze i napisac nie moge ;//// no to jeszcze raz........
Dziunka - nie wiem dokladnie nie patrzylam jak sprzedaja sie na allegro te zebry ale mysle ze z połowe ceny nowej - 110-120 zł.
Gosiulek - ja tez kupowalam na allegro kluczyki i czekam na ten wynalazek i tez jestem ciekawa co z tego bedzie ;];]
Ula - Marcel tez ma własnie puzle drewniane i ksiazeczki tez oczywiscie a ostatnio oprócz wczesniej wspomnanego młotka i kluczy uwielbia sie bawić kosiarką i takim pociągiem od fisher price: Fisher Price K4226 - Pociąg zaskakujących zwierzaków - Porównaj ceny - Tanio.pl te zabawki są w stałym użyciu póki co ale co pare dni zmieniają sie na inne :))

grrrrrrrrr ale jestem wkurzona ;/ 3 raz juz to pisze i napisac nie moge ;//// no to jeszcze raz........
Dziunka - nie wiem dokladnie nie patrzylam jak sprzedaja sie na allegro te zebry ale mysle ze z połowe ceny nowej - 110-120 zł.
Gosiulek - ja tez kupowalam na allegro kluczyki i czekam na ten wynalazek i tez jestem ciekawa co z tego bedzie ;];]
Ula - Marcel tez ma własnie puzle drewniane i ksiazeczki tez oczywiscie a ostatnio oprócz wczesniej wspomnanego młotka i kluczy uwielbia sie bawić kosiarką i takim pociągiem od fisher price: Fisher Price K4226 - Pociąg zaskakujących zwierzaków - Porównaj ceny - Tanio.pl te zabawki są w stałym użyciu póki co ale co pare dni zmieniają sie na inne :))

To ja zainteresowana jestem, przemyśl dokładną cenę i napisz mi na pw :-)

Co do kluczyków to dajcie kobitki znać jak do Was przyjda czy dzieciaczki zainteresowane. Mój u kolegi swietni ebawił sie takim zestawem: TELEFON MÓWI PO POLSKU KLUCZYK modele do wyboru (1634016233) - Aukcje internetowe Allegro Myśle czy mu takiego nie kupić bo tez maniak kluczowo-telefonowy

Na dzień dziecka kupiłam małemu takiego pieska tylko, że nowego za 70 zł :))) :Epee INTERAKTYWNY PIESEK PIES BILLO Chodzi Szczeka (1645991804) - Aukcje internetowe Allegro Fajna zabawka choć Konrad najbardziej interesuje się wysuwanym przez pieska językiem :)))

reklama
OOO aza bardzo realistyczny ten telefon :D wiem ze zabawkowym Marcela nie oszukam ale moze takim dałoby rade :D co do pieska to mamy zywego kota i marcel go zamęczyć chce, wiec taką zabawke mamy juz z głowy :D

Do góry