reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja się wyłamię i napiszę ze bardzo lubię kosmetyki musteli. Mamy krem do buzi na zimno i wiatr, szampon, olejek, płyn. Wszystko bardzo ładnie pachnie i nic się po tych kosmetykach nie dzieje
krem z faktorem mamy jakis ziajki kupiony tylko dlatego ze nic sensownego w aptece nie było, kupiony w ubiegłym roku i nie otwierany ale w tym chce kupic wlasnie musteli :zawstydzona/y::-D

Ula - a ja Ci powiem, że mustelę sobie kupiłam po porodzie Hanki na brzuch,,, świetna była, więc teraz polowałam na super hiper tanią i udało mi się kupić 2 opakowanka na rozstępy i jeszcze wygrałam kosmetyki.. teraz tylko muszę się zacząć malować, by moja nagroda nie wylądowała w koszu.

Ostatnia edycja:
Zafundowałam sobie coś takiego Mustela zobaczymy jak zadziała, jak na razie skóra jest zdecydowanie lepsza, a rozstępy jeszcze widoczne...
A to od razu po porodzie kupiłam Mustela , słyszałam od kobitek , że stosują na pomarańczową skórkę i jest rewelacyjny.;-) Mi brzuch po pierwszej ciąży szybko doszedł do siebie...

Wiecie co, miałam mojemu stworowi kupić klocki Lego ale przekładamy to na 2 latka. Kupiłam w Tesco kufer klocków za 25 zł i póki co wystarczy :))) Czaje się teraz na jakiegoś pieska interaktywnego bo mój uwielbia chodzące i szczekające pieski :)))

U nas rządził zwykły piesek z odpustu - do czasu aż młoda nie oderwała mu nosa, nie rozerwała szyji i nie rzuciła nim o podłogę kilka razy. I przestał działać:-p potem mamy jeszcze jednego, większego i włochatego bardzo, chodzi, szczeka i fika fikołki ale baterie padły:-D i tak z 4 lata wytrzymały:tak:
Mama za to dla Miłka ma konika interaktywnego, coś w tym stylu, ale ładniejszego :D Koń interaktywny 24 cm - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl
Konik chodzi do przodu lub po przełączeniu rży machając ogonem i głową.
Oraz żółwia, który "na stojąco" jeździ i kręci się po pokoju śpiewając i wyciągając głowę do góóóry.

Te dwie zabawki nigdy się mu jeszcze nie znudziły, a i Joasia je uwielbia:tak:

Powiedzcie mi - jak baterie się wyleję to zabawka jest do kosza? Bo wylały mi się w Kubusiu Puchatku tym opowiadającym bajki i Koniku Pony, a ten pony to dopiero by był hit dla Asiuli :D

Dziunka - w reklamie nie mogłabym robić, bo jeśli nie mam do czegoś przekonania, nie umiem kłamać.;-) Co do baterii to zapewne w zależności od zabawki, jedne załapią po zalaniu, inne nie.

reklama
U nas rządził zwykły piesek z odpustu - do czasu aż młoda nie oderwała mu nosa, nie rozerwała szyji i nie rzuciła nim o podłogę kilka razy. I przestał działać:-p potem mamy jeszcze jednego, większego i włochatego bardzo, chodzi, szczeka i fika fikołki ale baterie padły:-D i tak z 4 lata wytrzymały:tak:
Mama za to dla Miłka ma konika interaktywnego, coś w tym stylu, ale ładniejszego :D Koń interaktywny 24 cm - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl
Konik chodzi do przodu lub po przełączeniu rży machając ogonem i głową.
Oraz żółwia, który "na stojąco" jeździ i kręci się po pokoju śpiewając i wyciągając głowę do góóóry.

Te dwie zabawki nigdy się mu jeszcze nie znudziły, a i Joasia je uwielbia:tak:

Powiedzcie mi - jak baterie się wyleję to zabawka jest do kosza? Bo wylały mi się w Kubusiu Puchatku tym opowiadającym bajki i Koniku Pony, a ten pony to dopiero by był hit dla Asiuli :D

My tez mamy takiego taniego pieska ale nie z odpustu a z Niechorza :pPP Jeszczse działa... raz przestał szczekać ale mąż podłączył głośniczek bo od rzucania się oderwał. Piesek ma obecnie nederwane ucho i połamaną klapke od baterii wiec Konradek uderza nim o ziemie i wyciaga bterie :))) Teraz lukam za uzywkami takiego czegoś: Epee PIESEK BOBBY BEŻOWY CHODZI SZCZEKA REWELACJA (1619622632) - Aukcje internetowe Allegro lub takiego: Nowy Bernardyn Samby Giochi Preziosi Interaktywny (1634786895) - Aukcje internetowe Allegro lub takiego kotka: FurReal kot kotek interaktywny HASBRO express DHL (1628173848) - Aukcje internetowe Allegro. Ceny uzywak 50-80 zł wiec można przeżyć :)))

Co do baterii to myśle, że powinno działać.

Do góry