reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kilolek wierz mi do decathlonu masz blizej niz ja hehehe no ale rozumiem - pisalas niedawno ze to wyprawa. Jak bede w W-wie zorientuję się bo ja tez musze cos kupic nowego i lepszego i dam znac off course ;p

reklama
Etna sprawdź datę ważności - bo przeważnie jest 12M od otwarcia, ja tam wolę nie ryzykować i zawsze wyrzucam z zeszłego roku zarówno kremy jak i spray'e na komary.

My kupujemy ZAWSZE 50-tkę, mimo, że Julia już duża i ma śniadą cerę. Z Asią która ma znamiona i wrażliwą skórę wolę nie ryzykować i także będzie 50-tka. A ostatnio koleżance w sklepie babka proponowała dla trzymiesięcznego dziecka faktor 5:szok: chyba na głowę upadła!!!

moj jeszcze ok, bo kupowalam chyba we wrzesniu dopiero i date waznosci juz sprawdzalam, a na same lato pewnie jeszcze bede kupowac nowy

ja tym razem kupiłam 50tke z baby dream. W zeszłym roku miałam nivea , ale zapach mnie odstraszył i źle się smarowało. Data ważności kończy się w lipcu.
aPodobno fajny jest z musteli też

reklama
Dziewczyny pisałyście wcześniej o tym w czym Wasze dzieciaczki chodzą.
Mój mały po domu biega w skarpetkach które mają ekstra podeszwe silikonową. Niemieccy lekarze bardzo je rekomendują. Wręcz są przeciwni chodzenia w obuwiu po domu.
*K* STERNTALER Skarpety Skarpetki ABS 19/20 wiosna (1621593850) - Aukcje internetowe Allegro
Właśnie takie.
A buciki na dwór kupuję z atestem zdrowej stopy np. firmy emel. Są świetne.Mięciutkie,podeszwa elastyczna a przede wszsytkim wiem że zdrowe.

Do góry