reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnosnie
1 kapturkow do karmienia
2 laktatora
jakie kupic?????

neska kapturków nigdy nie miałam (mimo że bardzo długo karmiłam w poprzedniej ciąży) więc nie będe się wypowiadać
natomiast jeśli chodzi o laktator to miałam i mam zresztą teraz też z firmy Tommee Tippe:
Laktator ręczny | Tommee Tippee
jestem z niego bardzo zadowolona, był znacznie tańszy niż elektryczny a sprawdził się świetnie
oczywiście kupiłam go później gdy okazało się że pokarmu mam więcej niż Julka potrzebuje :-D
ale moim zadaniem najważniejsze przy wyborze laktatora jest to żeby muszla laktacyjna była duża, aby mleko nie wyciekało ci bokami :baffled:

Dzieki dziewczyny. U mnie kapturki sa na liscie do szpitala. Laktator niby tez ale wiem ze to spory wydatek a chcialabym jakis lepszejszy jesli juz. Dlatego albo sie wstrzymam albo kupie asekuracyjnie a jakby co oddam do sklepu.

Zakupiona koszula :) DSC07133.jpg

Drugiej po szukam takiej na zakładkę :)

Fajne macie te koszule, ja dzis sobie kupilam pizame rozpinana, a koszula rozpinana kupi mi tesciowa w Polsce bo tutaj nic nie znalazlam godnego uwagi, a jak byly to mialy 3 guziki i tyle. Laktator kupilam z aventu uzywany, z ogloszenia, wczesniej mialam pozyczony w pierwszej ciazy i sprawdzil sie calkiem dobrze. Co do kapturkow nie uzywalam nigdy, Maja umiala zassac cycusia i mam nadzieje ze synek tez bedzie umial.

reklama
Do góry