reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

bulkasia, fiolka dziękuję. A ja znowu od swoich koleżanek słyszałam, że na guziczki jest "gorsza" w użytkowaniu, bo trzeba rozpinać i zapinać te guziki, a tu tylko się odsłania... No ale póki sama się nie przekonam, to nie będę wiedzieć co jest lepsze. To teraz mam zgryza, bo sama już nie wiem co wybrać... :/

I dziękuję za linka do materacyka :)

reklama
Fiolka kupiłam w zwykłym H&M, na dziale dziecięcym zawsze jest H&M mama, chociaż nie w każdym sklepie jest H&M MAMA.
Ja też nie lubię puchowych ale ta jest inna taka mięciutka i wcale nie jest bardzo puchowa lekko pikowana

mikaaa koszul musisz mieć minimum 2 sztuki więc zamów taką i taką najwyżej ;-)

Lilith u mnie nie ma na dziele dziecięcym ciążowych ciuszków, kiedyś specjalnie jechałam
do dużej galerii aby do tego H&M mama iść a mi babka mówi że to tylko w wybranych sklepach :confused2:
byłam niedawno u nas w tym sklepie aby nie widziałam takich kurtek

Lilith swietny ten bodziak w jabłuszka :tak: i kurteczka też fajniutka :-)
Mikaaa ja po poprzedniej ciąży mam jeszcze koszulkę bardzo podobną do tej z pierwszego linku tylko że błękitną i bez kokardki ;-) i jest naprawdę bardzo praktyczna, a poza tym ma tą fajną zaletę że po każdym praniu wraca do pierwotnego rozmiaru mimo że na brzuszku często się rozciągała (a w poprzedniej ciąży pod koniec co tydzień lądowałam w szpitalu)
dzięki temu można ją nosić równiez po powrocie do kształtów sprzed ciąży:tak:

Bulkaasia jak znajdziesz koszulke "mlodszy brat" to wyslij linka ;-)

fajne te koszule ja mam taka z zyrafa rozpinana ale podoba mi sie ten zestaw z szlafroczkiem

reklama
A dostane te obydwie rzeczy w aptece. Lil a laktator elektryczny czy reczny? Warto w nieggo od razmu inwwstowac czy kupic po porodzie?

Do góry