reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
Pieszczoszka, dałabym sobie spokój z lakierem na twarz, bo możesz dostać jakiegoś uczulenia i będziesz witać Nowy Rok z czerwonymi plamami...

Ja nigdy nie utrwalałam makijaży jakoś specjalnie, nawet na wesele byłam po prostu pomalowana - korektor + podkład + puder transparentny (on jest dobry właśnie do takiego delikatnego utrwalenia). Ewentualnie weź do torebki puder i podkład i popraw makijaż w łazience :)

Czytam ten ostatni link Kataszy - co do wody termalnej - myślę że jak zakupisz Iwostin lub Avene efekt będzie taki sam, a taniej niż Shisheido ;)

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka posłuchaj Kataszy ona podała dwa bardzo dobre produkty ten pierwszy to jest rewelacja, kosmetyki firmy kryolan sa kosmetykami scenicznymi i charakteryzatorskimi. Do utrwalenia makijazu uzywałam tego produktu A&P KRYOLAN FIXESPRAY UTRWALACZ MAKIJAŻU 400ML (2868913367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. moge go w 100% polecic, jest drogi ale wystarcza na bardzo dlugo. Ja go uzywam jak robie klientkom makijaz.
Pod zadnym pozorem nie stosuj lakieru na twarz, zeby ci cos nie wyszlo i zamiast sie cieszyc sylwestrem to spedzisz noc w łazience płaczac ze cos cie uczuliło, albo oczy zaczna cie szczypac i wyjdzie na to ze białka bedziesz miec całe czerwone i załzawione.
Lepiej wez ze soba jakis puder i popraw sobie makijaz w łazience

reklama
rozgladam sie za jakims balsamem do ciała ale takim albo wyszczuplajacym, albo jakims modelujacym uzywałyscie moze jakiegos? mozecie cos polecic ale w rozsadnej cenie? chciałabym sobie kupic jakis ale nie wiem ktory wybrac
Miałam kiedys taki wyszczuplajacy ale chłodził- za taki podziekuje, bo było mi tak zimno ze rozgrzac sie nie mogłam :))

Do góry