reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
Pieszczoszka, dałabym sobie spokój z lakierem na twarz, bo możesz dostać jakiegoś uczulenia i będziesz witać Nowy Rok z czerwonymi plamami...

Ja nigdy nie utrwalałam makijaży jakoś specjalnie, nawet na wesele byłam po prostu pomalowana - korektor + podkład + puder transparentny (on jest dobry właśnie do takiego delikatnego utrwalenia). Ewentualnie weź do torebki puder i podkład i popraw makijaż w łazience :)

Czytam ten ostatni link Kataszy - co do wody termalnej - myślę że jak zakupisz Iwostin lub Avene efekt będzie taki sam, a taniej niż Shisheido ;)

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka posłuchaj Kataszy ona podała dwa bardzo dobre produkty ten pierwszy to jest rewelacja, kosmetyki firmy kryolan sa kosmetykami scenicznymi i charakteryzatorskimi. Do utrwalenia makijazu uzywałam tego produktu A&P KRYOLAN FIXESPRAY UTRWALACZ MAKIJAŻU 400ML (2868913367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. moge go w 100% polecic, jest drogi ale wystarcza na bardzo dlugo. Ja go uzywam jak robie klientkom makijaz.
Pod zadnym pozorem nie stosuj lakieru na twarz, zeby ci cos nie wyszlo i zamiast sie cieszyc sylwestrem to spedzisz noc w łazience płaczac ze cos cie uczuliło, albo oczy zaczna cie szczypac i wyjdzie na to ze białka bedziesz miec całe czerwone i załzawione.
Lepiej wez ze soba jakis puder i popraw sobie makijaz w łazience

reklama
rozgladam sie za jakims balsamem do ciała ale takim albo wyszczuplajacym, albo jakims modelujacym uzywałyscie moze jakiegos? mozecie cos polecic ale w rozsadnej cenie? chciałabym sobie kupic jakis ale nie wiem ktory wybrac
Miałam kiedys taki wyszczuplajacy ale chłodził- za taki podziekuje, bo było mi tak zimno ze rozgrzac sie nie mogłam :))

Do góry