reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
U mnie macanie brzucha i fotel.

Tabletek jeszcze brać nie zaczęłam, bo niby mogę "od zaraz" skoro karmię, ale wolę poczekać na @ a ta przy karmieniu nie wiadomo kiedy przyjdzie. Mamy karmiące - miałyście już pierwsze poporodowe miesiączki?

ja jeszcze nie miałam z Oliwka po 6 mc dostałam zobaczymy jak to bedzie teraz

LOL zwątpiłam :/

Mam na majtach krwawe kropki jakbym dostała miesiączkę, tylko że to wygląda jak krew na materiale przy skaleczeniu a nie jak @. Kurde teraz nie wiem czy coś jest nie tak albo czy to jest normalne przy karmieniu piersią... czyżby moje plany o miesiączce w styczniu pójdą w las :(((

Ja też nie miałam jeszcze @ :no::tak:;-)
A ciekawe jak to będzie bolesne przy spirali...:sorry:
hehe jakie to było fajne tak od roku nie mieć @ hehehe...:-D

U mnie macanie brzucha, badanie na fotelu i za ciosem cytologia i montaż wkładki :-D:-D:-D
Pójdę sobie jeszcze dla własnego spokoju na morfologię :tak:

a ja juz mialam @ :wściekła/y: wlasnie mi sie skonczyl w srode . troche pobolał brzuchol i krzyz ale tragedii nie było ciekawe jak nastepna bedzie wygladala :confused2: bo zawsze mnie mocniej brzuch bolal.

Jest to mozliwe ze po ciazy wysiadly mi stawy kolanowe? jak z mloda w ciagu dnia duzo pospaceruje to wieczorem tak mnie kolana bola ze nawet czasami nie moge ukucnac i sie schylic, a juz nie wspomne o siedzeniu po turecku albo zeby podkurczyc noge.

reklama
ja tez jeszcze nuie mialam @ i wcale za nia nie tesknie :) ostatnio widzialam sie z kolezanka ktora skonczyla karmienie piersia synka po roku i dopiero dostala @ :) tez mam nadzieje ze u mnie tak bedzie dopiero jak skoncze karmic

Olisiaa, ja mam to samo z kolanami. jak mam ukucnac to jest masakra taki bol

Do góry