reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

Mysio mi to powiedziała po zrobieniu usg macicy. Chodzi o to, że szew na macicy jest pod pęcherzem i troszkę wolniej się goi więc lepiej zaczekać. Zresztą tydzień mnie nie zbawi. Poza tym codziennie jestem na długim spacerze- przynajmniej 2 godzinnym więc na brak ruchu nie narzekam. Waga dalej spada a z ćwiczeniami to i tak od jogi zacznę.

reklama
Ollena,sens 5minut jest,od czegos trzeba zaczac...codziennie jednak dodajesz pare minute wiecej i dochodzis do godzin ;-)

hej

Ja mialam badanie i USG dowcipne. Ale sama się o nie upomniałam - moja pani doktor wypisała mi tic taki i chciała nastepną klientkę wołac;)

A ja miałam tylko krociutką pogadankę z lekarką czy wszystko ok i czy się dobrze czuję ;-) No ale mieszkając w UK nie spodziewałam się cudów. Za 1,5 mies lecimy do PL to się wybiorę do ginekologa :)

U mnie był i fotel, i macanie brzucha i usg i do tego jeszcze morfologia (tzn. robiłam wcześniej i musiałam wyniki pokazać) no i oglądanie blizny oczywiście

reklama
U mnie macanie brzucha i fotel.

Tabletek jeszcze brać nie zaczęłam, bo niby mogę "od zaraz" skoro karmię, ale wolę poczekać na @ a ta przy karmieniu nie wiadomo kiedy przyjdzie. Mamy karmiące - miałyście już pierwsze poporodowe miesiączki?

Do góry