Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieszczocha jeśli nie bierzesz tabsów tudzież innych anty to może tak być, zanim sie ureguluje to trochę mija czasu, najgorsze jest to że mimo nieterminowych miesiączek możesz mieć bardzo ładnie dostrojone jajeczkowanie i tego się nie dowiesz.ja juz miałam 1 okres a drugi sie spoznia chyba,ze tak po ciazy jest
Jak waga kobietki???
U mnie skokowo jakos to idzie, np 3 tyg w miejscu i potem spadekna szczescie po tych spadkach juz sie raczej nie podnosi, jeden plusbo spada pooooowooooolutkuteraz jest ponizej 57, mam nadzieje ze tego juz nie przekroczy.Czyli do wagi sprzed jakies 1,5 kg.Opor ze mnie straszny, od jakis 6 tyg-3 kgale ja slodycze wrecz pochłaniam to mam za swoje