reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
Ja miałam jeden, drugi powinna dostać dzisiaj, ale jakoś się nie zapowiada.... Jutro kontrola podwozia :baffled: Ciekawe co mi powie na to "coś", które mi wylazło...

Laski mam prośbę - doradzcie mi w sprawie farby do włosów. Potrzebuje dobrej i bez amoniaku. Nie wiem co obecnie się dzieje na rynku. Muszę jutro kupić i w najbliższym czasie wybrać się do siostry zeby mi pofarbowala.

ja juz miałam 1 okres a drugi sie spoznia:confused: chyba,ze tak po ciazy jest:confused:
Pieszczocha jeśli nie bierzesz tabsów tudzież innych anty to może tak być, zanim sie ureguluje to trochę mija czasu, najgorsze jest to że mimo nieterminowych miesiączek możesz mieć bardzo ładnie dostrojone jajeczkowanie i tego się nie dowiesz.
Ja swoje jajeczkowanie wyczuwałam przed ciążą dokładnie, nawet wiedziałam z którego jajnika szła komórka, ale to ponoć dziwne że cokolwiek czuję... Uwierzyli jak mnie przebadali :p ot taki ze mnie kroliczek doświadczalny :p

Gia ja też polecam loreal casting , farbowałam nią wiele razy , ma ciekawe kolory (ja zawsze farbowałam na rożne odcienie brązu) ma tylko jedna wadę zmywa sie po 30 myciach czyli w moim przypadku po 30 dniach bo myję codziennie ale tak urok farb bez amoniaku.

Jak waga kobietki???
U mnie skokowo jakos to idzie, np 3 tyg w miejscu i potem spadek:confused:na szczescie po tych spadkach juz sie raczej nie podnosi, jeden plus:tak:bo spada pooooowooooolutku:baffled:teraz jest ponizej 57, mam nadzieje ze tego juz nie przekroczy.Czyli do wagi sprzed jakies 1,5 kg.Opor ze mnie straszny, od jakis 6 tyg-3 kg:baffled:ale ja slodycze wrecz pochłaniam to mam za swoje:angry:

reklama
Jak waga kobietki???
U mnie skokowo jakos to idzie, np 3 tyg w miejscu i potem spadek:confused:na szczescie po tych spadkach juz sie raczej nie podnosi, jeden plus:tak:bo spada pooooowooooolutku:baffled:teraz jest ponizej 57, mam nadzieje ze tego juz nie przekroczy.Czyli do wagi sprzed jakies 1,5 kg.Opor ze mnie straszny, od jakis 6 tyg-3 kg:baffled:ale ja slodycze wrecz pochłaniam to mam za swoje:angry:

Zamiast w dół to w górę poszła, pofolgowałam sobie - teraz dieta :baffled:

Do góry