reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

Eh... ja zaczęłam dużo się ruszać i moja waga spadła do 46 kg... Liczę na to że jak mi się nadbuduje masa mięśniowa to podbiję chociaż do 50 kg. Jak na razie wyglądam jak patyk z cyckami (które nawet nie sterczą :( )

reklama
U mnie tez juz waga stanela , niby mam 4 mniej niz prze ciaza ,ale chcialam jescze z 5 zrzucic...zaczelam :crazy:tym dołowac ,że zaczely mi sie snic sny ze maz mnie zdradza z jakimis chudszymi....masakra ,

Kochane nie przejmujcie sie,troche czasu i silnej woli i uda Wam sie zgubic kg i odzyskac/zyskac piekna figure-co nie musi oznaczac figury modelek.Tylko do tego potrzeba naprawde duzo silnej woli,wiec powodzenia!
Ja doszlam do wniosku ze jednak chyba dobrze mi w moim ciele,naprawde.Nie jest idealne,nadal mam uda i tylek wiekszy niz bym chciala i nie wiem czemu brzuszek mi zaczelo wydymac,a juz byl plaski po ciazy...po prostu zrobilam "2+2=4" i ...
Mialam od 8r.z.nadwage,ktora od 23 r.z.zaczela byc coraz wieksza,bo wczesniej bylam ciut okraglejsza a potem po prostu za gruba.Wiekszosc wagi dodatkowej moglam zrzuci na zazywane przeze mnie leki,ale nie zaprzeczam ze nie mialam ograniczen zywieniowych i ilosciowych,poza wegetarianizmem.
Aktualnie jak podsumowuje wszystko,to mam prawie 30lat i jestem po dwoch ciazach,a waze ponad 20kg mniej niz jak zaszlam w ciaze z V,czyli 3lata temu.Moje cialo juz nigdy nie bedzie idealne,chyba ze sie skusze na "plastyke"-a sie nie skusze napewno-ale w koncu jestem mama,mam pewne przywileje ;-)
Biegac zaczelam,bo w ten sposob czuje sie lepiej i wygladam(wygladac zamierzam) odrobine zdrowiej,moge tez wyczerpac moje negatywne wibracje w ten sposob i sie "wyzyc",ale nie ma sensu wymagac od siebie za wiele.
Mysio,wiem co czujesz i zycze zeby ci sie udalo dotrzec do idealnych kraglosci masywnych,ja jak patrze na moje zdjecia z okresu najwiekszej straty wagi to mi sie niedobrze robi-chodzacy trup,doslowne okreslenie jakiego uzywalam.Duzo czasu minelo zanim doszlam do odpowiedniej wagi (od lekarza dostalam min.54kg,zyskalam wiecej),bo 45kg przy 172cm,to anoreksja pelna geba byla:zawstydzona/y:nie mowiac,ze przy moim typie urody wygladam bardzo niekorzystnie.Dlatego jeszcze raz powodzenia!

A ja sobie poprawiłam humor zakupem nowych butów, ciuchów póki co nie kupuję, bo czekam na spadek wagi;-)
Oto moje nowe skarby
wink2.gif

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.kazar.pl/images/products/2686/13744.jpg

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.primamoda.com.pl/uploads/products/201104/5025.5832.jpg

Elvie - kupujesz buty przez net? Szczęściara - ja mam szeroką stopę i wysokie podbicie - bywa, że w całym sklepie nie znajdę buta, który mi na nogę wejdzie... W tym miesiącu znalazłam skórzane sandałki na wyprzedaży na ulicy... kupiłam 3 pory w różnych kolorach - białe, szare i czarne - jestem przeszczęśliwa, bo mam w czym chodzic do jesieni:)

Ps. Te z Kazara super, klapków nie lubię:)

elvie sliczne obie pary;) 1 bym kupic nie mogła bo mam wąską stope i palce by mi uciekały do przodu :-( wiec ogolnie w japonkach śmigam hehe
Olisia a ile masz wzrostu i ile warzysz jesli moge spytac?

Olisia - 200PLN za plastikowe sandałki? To dopiero lans, co do wysokości obcasa nic nie powiem, bo podobny miałam w kozakach tej zimy co w ciąży latałam:p

flaurka wiem wiem cena powala i tak jak piszesz niestety sa plastikowe. Za ta cene to juz fajne skorkowe sie kupi :-) ale fason maja fajny przynajmniej mnie sie podoba :)

reklama
Do góry