reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Majowe Mamy

moja waga stala na poczatku w miejscu a teraz nawet 1 kg do przodu ;( ja juz chyba nigdy nie schudne :(

Chcialam sobie codziennie pocwiczyc na orbitreku czy cos ale puki co przy Laurze sie nie da... śpi jak śpi i ciagle ja sie nia zajmuje... Dla siebie czasu wogolenie nie mam ...czuje sie brzydka i ogolnie nawet wstydze sie isc na spacer czy gdzie kolwiek

reklama
U mnie 16kg mniej od porodu jeszcze ze 4 zrzucę i będzie si:tak:
na razie zwero ćwiczeń po tej cc nie mogę jeszcze a poza tym mam tą ropiejącą rane więc muszę czekać aż się wszystko zagoi:crazy:
co do pasa to tak jak pieszczoszka napisała nie ma co za wcześnie z nim kombinować bo można sobie niestety zaszkodzić:baffled:

Jak nie miałam nacinanego krocza i nie miałam cesarki to kiedy mogę zacząć ćwiczyć? Czy też muszę czekać aż 6 tygodni połogu minie?

elvie z tego co mi wiadomo to po takim porodzie jaki Ty miałaś to nie musisz czekać 6 tyg żeby móc ćwiczyć bo nic u Ciebie nie musi się zagoić:tak:

elvie, ja bylam troche nacieta, ale ogolnie to bardzo szybko doszlam do siebie i czuje sie bardzo dobrze. w tej chwili juz mnie nic nie boli, nie pamietam zebym rodzila i tak po trochu cwicze sobie codziennie. takie deliktane cwiczenia robie w domku

Pieszczoszka - nikt mi nic takiego nie powiedział:no::no: serio... zresztą - na moją anemię też mi nikt nic nie powiedział, dopiero położna jak zobaczyła wyniki to kazała witaminy kupić :confused2: no to teraz nie wiem, póki co dzisiaj pasek drugi dzień dopiero założyłam... spróbuję coś na ten temat w necie może znaleźć.........
Anik ja przyjmuję codziennie witaminy Femibion Natal 2, te same co w ciąży i dodatkowo jeszcze żelazo 2razy dziennie, gdyż ma charakter krwiotwórczy. Jak chcesz to podam Ci nazwe to poprosisz o receptę lekarza.

ja na anemię dostałam w szpitalu receptę na Ferrum Lek.Biorę dwa razy dziennie po dwie i do tego prenatal classic.

reklama
Do góry