reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Majowe Mamy

Dziś mam 8 kg mniej , zostało 2 do wagi startowej ,...a ok 7 do wymarzonej:-)
Brzuch z dnia na dzień coraz mniejszy....

reklama
To ja sie jeszcze weszłam pochwalić. Przed zajściem w ciążę ważyłam 83kg, w dniu porodu- 86kg.

2 tygodnie po porodzie ważę 74kg!!!

ja nie wiem ile wazylam w dniu porodu ale 2 tygodnie przed bylo 81,4kg. w tej chwili jest 72,5 czyli 4,5 na plusie od wagi startowej a jakies 8,5-10 od wagi idealnej :)

A mnie sie marzy tylko pozbycie sie calego tluszczu z ud i tylnej czesci ciala.Kg nie musze zrzucac,ale ten tluszcz to jak najbardziej.I co ja mam zrobic? :-(

Przestaję wchodzić na wagę bo coraz bardziej mnie to przeraża :szok: jestem tydzień po porodzie i już mi spadło 8kg... Jak zejdę poniżej 50 kg to będę znów wyglądać jak anorektyczka :-:)baffled:

reklama
ja zeby wazyc tyle ile przed ciaza musze zgubic 13 kg :( nie mozliwe .... z reszta cialo moje w ciazy tak sie zniszczylo,ze gorzej byc nie moze.. brzuch strasznie wisi a rozstepy sa na calym brzuchu koloru mocno rozowego..strasznie to wyglada.. A tak dobrze przed ciaza wygladałam:( zero rozstepow i waga pasujaca mi..
wczoraj znowu placz w przymierzalni bo w nic eleganskiego wejsc nie moge a chrzciny juz 2 czerwca

Do góry