reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczytane mamusie :)

reklama
neilaaa "Barwy miłości" skończone , powiem tak..lepiej się czyta niż Greya..zaraz zaczynam 2 tom :D
Ja lubię różne książki - ale jakoś najbardziej wkręciłam się w II w światową, Auschwitz i te sprawy..
Polecam jeśli ktoś się tym interesuje np.: "Dziewczynka w zielonym sweterku", " Mój Auschwitz" czy " Chłopiec z listy Schindlera" ..
Z innej beczki przypomniałam sobie o "Kobietach Kadaffiego" również wstrząsająca..
Miłej lektury ;)
Taka ja a jak.sie nazywaja kolejne tomy tej barwy milosci bo wlasnie zamawiam

neilaaa "Barwy miłości" skończone , powiem tak..lepiej się czyta niż Greya..zaraz zaczynam 2 tom :D
Ja lubię różne książki - ale jakoś najbardziej wkręciłam się w II w światową, Auschwitz i te sprawy..
Polecam jeśli ktoś się tym interesuje np.: "Dziewczynka w zielonym sweterku", " Mój Auschwitz" czy " Chłopiec z listy Schindlera" ..
Z innej beczki przypomniałam sobie o "Kobietach Kadaffiego" również wstrząsająca..
Miłej lektury ;)

Bo Grey to shit (mimo że przeczytałam go 3 razy) ale BARDZO POLECAM Collide i Pulse :)

Teraz to ja mogę czytać czytać i jeszcze raz czytać :)

Załączniki

• 1457103164936.jpg
    1457103164936.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 147
ooo jak tutaj pusto.... co teraz czytacie ?

Ja właśnie na dzisiejszy wieczór mam zaplanowanego "Mistrza" Katarzyny Michalak (po raz 3 :D) - UWIELBIAM RAULA !!!!!!!!!

A juz 13 kwietnia wychodzi druga część Mistrza "Zemsta". Już nie mogę się doczekać !!

Ja całkiem niedawno czytałam :"Nie oddam dzieci" Katarzyny Michalak, nawet ok. Aktualnie zabieram się za " Bezdomną", czytałaś @neilaaa może ?

@Taka_ja nie czytałam ale czytałam recenzję że bardzo dobra, ja zazwyczaj czytam recenzję książek tutaj Link do: Lubimy Czytać - książki, recenzje, rekomendacje oraz wirtualna biblioteczka. i jak mi coś nie odpowiada w recenzji to omijam :p

@Natusia16 co za dziwna biblioteka, moja jest zamknięta tylko w sobotę, ale mogę Ci polecić książkę "After" Anna Tood gwarantuję przepadniesz na Święta :) tylko nie wiem czy lubisz czytać na tel lub tablecie bo ja mimo że nie cierpiałam czytać na tel to After przeczytałam z zapartym tchem i nic mi nie przeszkadzało :p

reklama
Neilaaa no bardzo dziwna biblioteka jest zamknięta przez cały marzec:szok: liczenie i spr księgozbioru,inne filie są otwarte,ale i tak książki muszę oddać. Coś czuję,że dzięki tej książce co poleciłaś polubię czytanie na tablecie. :)

Do góry