reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczytane mamusie :)

Rybki, też połknełam Cassandre Claire i jej książki :)
Z takich klasycznych o wampirach polecam całą serię kroniki wampirów, autorstwa Anne Rice.

Jeżeli kogoś interesują pozycje pedagogiczno - psychologiczne, bardzo fajna i przydatna jest książka pt.: "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły". Szybko i lekko się czyta, a porady odnoszą się ogólnie do komunikacji, nie tylko do dzieci. Link do: Jak mówić żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły
A dzisiaj dostałam spóźniony prezent urodzinowy - najnowszą premiera cassandr clare

reklama
Polecam "Jeździec Miedziany" Paulliny Simons. Ogólnie całą trylogię o Tatianie i Aleksandrze, tj. również tom II "Tatiana i Aleksander" oraz tom III "Ogród letni". Niesamowita historia, miłość, wojna, oblężenie Leningradu. Jeśli ktoś nie czytał - całym sercem polecam! :)
I książki Coollen Hoover. "Hopeless", "Losing hope", "Pułapka uczuć". Warte uwagi.
Pozdrawiam! :)
[emoji1] polecam jeszcze "Dzieci wolnosci" i "Bellagrand" Pauliny Simons poprzedzajace trylogie "Jezdziec miedziany"

Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom

A masz możliwość wysłać mi na maila? Bo nie pamiętam jak to jest ... wiem ze jak kupowałam jakaś książkę to była imienne. Tak dziwnie na każdej stronie ;)

Dzisiaj Barbi postanowiła poczytać razem ze mną :)

Załączniki

• 1459611242344.jpg
    1459611242344.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 159
jak srednio koty lubie to twoja jest taka łodka ze masakra :) śliczna jest... tzn. tak ja lubie koty u kogos ;) moja siostra ma rudzielca takiego ;) ale sama w domu bym nie chciala... ja z "psiar" jestem :D

Mnie w ciąży rzuciło na klasyki... Przed świętami przeczytałam Wichrowe Wzgórza, w święta Dziwne losy Jane Eyre :) Teraz się zastanawiam, co następne. Może to będzie dziewczynka, jak do takiej literatury mnie ciągnie? :p

Nie pamietam, która z dziewczyn pisala, że czytala arabska sage Tanji Valko? Widzialam na stronie empiku, że jest Arabska krucjata i Arabska Księżniczka:)

W tym tyg. skonczylam polecana Dziewczyne z pociagu, bardzo fajna, z checia zobaczylabym tez film.

reklama
WesołaKobietka ja czytałam jedynie Arabską Żonę, ale nie dałam rady skończyć, wymęczyła mnie pisarka niemiłosiernie i nie zamierzam do niej wracać ;)

Do góry