reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczytane mamusie :)

Larka mi tam się podobały ;) mam zamiar dokupić te, których jeszcze nie czytałam.

Tak poczytałam o tej Michalak i już się napaliłam na te serie :) jak już będę na chorobowym to będę miała co robić ;p

Czytała któraś z Was sagę o Rozlewisku? Serialu wcześniej nie oglądałam, kiedyś z ciekawości pożyczyłam jedną książkę i wciągnęło, że całą serię potem przeczytałam. Później zobaczyłam cały serial w necie, ale książki jednak lepsze.

reklama
ja wczoraj skończyłam czytać kolejny kryminał:D bo same takie czytam czas na coś lżejszego a kto jest autorem tej książki neilaa?:)

Erica Spindler wcześniej czytałam "Naśladowca" a teraz skończyłam "Z ukrycia", a Ty może coś polecisz Aria?:)

Betka na wcześniejszych stronach pisałam :) może coś ci się spodoba :)

Ostatnio zaniedbałam książki ale jak dalej tak ma lac to zaczynam znowu :)

o dzięki przeoczyłam Twoje tytuły, słyszałam dużo pozytywnych opinii o Lackberg muszę coś sobie znaleźć:)

wiesz ile ja będę to czytać:D sto lat tam tyle tych książek w tej Sadze którą wymieniłaś..:)

reklama
W której hihihi. U Lackberg jest 9 plus woń migdałów ...a chodzi ci o moją MargIT Sandemo :) ale to nie kryminał :) to norweska saga magia miłość i takie tam... ja kocham ta sagę i co jakiś czas wracam juz chyba z 10 razy czytałam .... mnie wciąga tak ze szybko leci :) i właśnie z nich mojego Krystiana wymyśliłam i teraz Nataniela :)

Do góry