reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczytane mamusie :)

Ostatnio przeczytałam ,, Szukając Emmy'' Steena Holmes
,,Niania w Nowym Jorku'' Nicola Kraus & Emma Lauglilin
,,W rytmie marzeń'' Claire Cook
Te dwie ostatnie takie lajtowe,na pierwszej nie raz ryczałam..

reklama
Dla tych co lubią miłość i magię w jednym polecam sagi Margit Sandemo
Saga o Czarnoksiezniku; Saga o Ludziach Lodu i Saga o Królestwie Światła. Z tym ze zacząć od SoLL. .. ale to tylko dla tych których nie przeraża 47 tomów jednej serii. Dwie pozostałe krotsze.

Czytqlam także wiele innych między innymi Córka Morza czy Tajemniczy Ogród.

Rybki, też połknełam Cassandre Claire i jej książki :)
Z takich klasycznych o wampirach polecam całą serię kroniki wampirów, autorstwa Anne Rice.

Jeżeli kogoś interesują pozycje pedagogiczno - psychologiczne, bardzo fajna i przydatna jest książka pt.: "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły". Szybko i lekko się czyta, a porady odnoszą się ogólnie do komunikacji, nie tylko do dzieci. Link do: Jak mówić żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły

neilaaa "Barwy miłości" skończone , powiem tak..lepiej się czyta niż Greya..zaraz zaczynam 2 tom :D
Ja lubię różne książki - ale jakoś najbardziej wkręciłam się w II w światową, Auschwitz i te sprawy..
Polecam jeśli ktoś się tym interesuje np.: "Dziewczynka w zielonym sweterku", " Mój Auschwitz" czy " Chłopiec z listy Schindlera" ..
Z innej beczki przypomniałam sobie o "Kobietach Kadaffiego" również wstrząsająca..
Miłej lektury ;)

Ja lubię najpierw książkę przeczytać, a dopiero film obejrzeć.. odwrotna kolejność sprawia, że jestem nieco znudzona lekturą:wink: ale film był fajny - kilka razy widziałam :yes:

Ja lubię najpierw książkę przeczytać, a dopiero film obejrzeć.. odwrotna kolejność sprawia, że jestem nieco znudzona lekturą:wink: ale film był fajny - kilka razy widziałam :yes:
Ja niestety popełniłam ten błąd :( ale i tak mam ochote przeczytać, bo na pewno książka jest lepsza :) i ciekawa jestem.
Tak to zazwyczaj czytałam kryminały, chociaz duzo tego nie było , z braku czasu , ale teraz nadrobię :)

Ja mam zamiar jak przeczytam co mam zabrać się za poldarka. co prawda serial oglądam ... plusik za PRZYSTOJNIAKa :-) wiec pora zabrać się za książkę :-)

reklama
Znalazlam dzisiaj na alli :-) ciekawe czy tak fajnie dziala

Załączniki

• 1456950885670.jpg
    1456950885670.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 146
Do góry