reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Ja uciekłam z pracy o 15.00 i poleciałam do moich rodziców coby w spokoju się pouczyć...a teraz dorwałam kompa mojego braciszka no i oczywiście gdzie zajrzałam?? na babyboom....:D
a za chwile do mezusia jade...bidulek caly dzien sam w domciu z remontami zostal...
milego wieczorku dziewuszki;d

reklama
hej dziewczyny cieszę sie że u was może pojawią się maleńkie fasoleczki. Trzymam kciuki i koniecznie dajcie znać co tam się dzieje!
pozdrawiam was wszystkie

Nowa u nas też piękna pogoda była, później tylko pokropiło troszkę i na chwilkę i dobrze że mąż zauważył bo miałam już suche pranie... :)
Dorka widzę że pracowity wieczorek się szykuje :( Obyś się jak najszybciej z nią uporała... i z fasolką ;D
Agnezzz to jednak nie tylko ja się uzależniłam od BabyBoom ;D
Ja też mam na dzisiaj już dość :p Aha, kupiliśmy sobie dziś szafeczkę do łazienki :) WKOŃCU ;D ;D ;D jaka jestem happy :) Musiałam się z Wami podzielić tym newsem ;D Pozdrawiam serdecznie ;D Sie relaksujcie już dziewczyny i fasolkujcie fasolkujcie szybciutko :)

OLIWKA -MAM NADZIEJE,ŻE TO TY ZACZNIESZ WĄTEK "MAM STYCZNIOWYCH" ;DdZIEWCZYNY MOŻE JESZCZE KTÓRAŚ BĘDZIE MAMĄ STYCZNIOWĄ T ;DRZYMAM KCIUKI.POWODZENIA!!!!!!

Dziewczynki ja też za was trzymam kciuki :laugh: może będą z was stycznióweczki. ;D Ja liczę na luty, bo styczeń mi już chyba odpadnie ;)

Dzieki serdeczne ,Dorka chyba ztego wszystkiego mieszkam teraz na innej połkuli 8) 8) 8),najważniejsze że moge z wami tu byc .Caluski

reklama
Do góry