reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Dorka ja też słyszałam opinie wielu koleżanek, które potwierdziły teorię, że mężczyźni są lepszymi ginekologami. :D i psychologami. ;D
Pójdę tam za 3 tygodnie i zobaczę jeśli nic się nie zmieni, to spadam z tamtąd szybciutko. ;D
Wybrałam tą przychodnię, bo jest przyszpitalną a w tym właśnie szpitalu chciałabym, żeby nasze dziecko przyszło na świat (ma bardzo dobrą opinię) ;).
No ale jak tak dalej pójdzie to zmieniam gina, póki mogę :D :D :D

reklama
Czesc dziewczynki :))

Nie bylo mnie tu jakiś czas bo wątek swiecił pustkami, zaglądam a tu taki ruch :))) Wiedziałam, że do lata nas przybedzie.

pozdrawiamy

Uwielbiam jaki mi się moje dzieci śnią, jestem wtedy tak przepełniona radością i miłością, że mogłabym góry przenosić nawet jak się obudzę. Ale niestety rzadko to się zdarza. Czekam na cud aby się spełnił i aby miała swojego dzidziusia :)

Tak będzie Izabelko -bedzie:)!
Po pracy byłam nad jeziorkiem..wiedziałąm boćki:)!!Cyknęłam im zdjecia..piękne ptaszki:)Szepnęłam o Was..:)!Ma do wszystkich zawitac:)w tym roku:)

Dorka, dzięki za bociany :) U mnie nadal ich nie widać, na balkonie obok tylko kanarek nawija cały czas od rana do nocy. Mam ochotę udusić kanarka!! :mad: Nawet gołębie przylatują, siadają na barierce i dziwnie mu się przyglądają. Komiczny widok ;D
pozdrawiam Was wszystkie :)

Potwierdzam, też słyszałam, że faceci są lepszymi ginekologami.
Dorka, fajnie, że wreszcie znalazłeś dobrego gina.
Trzymam kciku za nasze starania Dziewczynki :)
Pa

Nie ma za co dziewuszki-:)
zrzuciłam fotki już do kompa..zgadnijcie co jest na pulpicie:)-bociek!!..i to podywajacy się do lotu..świetna fotka..
aaa, bo nie mówiłam Wam..mam strasznego bzika na ptk zdjęc..znajomi sie śmieja,z ę juz nie mam co i kogo cykac;)..Psiak ma dosc, maz tez..natura ..boćki-mnóstwo tego mam:)..wiec czas na Dzidziusia;)!

A propo snów - sniło mi się zeszłej nocy, że jestem w ciąży :) Ładny miałam brzuszek...
Wolę mężowi nie mówić, bo się przestraszy i "nie będzie w stanie" :p ;)

reklama
DZIEWCZYNY wczoraj w nocy śniło mi się że wybrali papierza i był nim niemiec ! A dziś prosze to samo w realu .Może mam sny prorocze , wcale nawet nie myślalam o takich rzeczach .Za to myślę o DZIDZI i nic mi się na ten temat narazie nie śni! Idę spać -a nóz 8) ;D :laugh: :p

Do góry