reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Dorka ja też słyszałam opinie wielu koleżanek, które potwierdziły teorię, że mężczyźni są lepszymi ginekologami. :D i psychologami. ;D
Pójdę tam za 3 tygodnie i zobaczę jeśli nic się nie zmieni, to spadam z tamtąd szybciutko. ;D
Wybrałam tą przychodnię, bo jest przyszpitalną a w tym właśnie szpitalu chciałabym, żeby nasze dziecko przyszło na świat (ma bardzo dobrą opinię) ;).
No ale jak tak dalej pójdzie to zmieniam gina, póki mogę :D :D :D

reklama
Czesc dziewczynki :))

Nie bylo mnie tu jakiś czas bo wątek swiecił pustkami, zaglądam a tu taki ruch :))) Wiedziałam, że do lata nas przybedzie.

pozdrawiamy

Uwielbiam jaki mi się moje dzieci śnią, jestem wtedy tak przepełniona radością i miłością, że mogłabym góry przenosić nawet jak się obudzę. Ale niestety rzadko to się zdarza. Czekam na cud aby się spełnił i aby miała swojego dzidziusia :)

Tak będzie Izabelko -bedzie:)!
Po pracy byłam nad jeziorkiem..wiedziałąm boćki:)!!Cyknęłam im zdjecia..piękne ptaszki:)Szepnęłam o Was..:)!Ma do wszystkich zawitac:)w tym roku:)

Dorka, dzięki za bociany :) U mnie nadal ich nie widać, na balkonie obok tylko kanarek nawija cały czas od rana do nocy. Mam ochotę udusić kanarka!! :mad: Nawet gołębie przylatują, siadają na barierce i dziwnie mu się przyglądają. Komiczny widok ;D
pozdrawiam Was wszystkie :)

Potwierdzam, też słyszałam, że faceci są lepszymi ginekologami.
Dorka, fajnie, że wreszcie znalazłeś dobrego gina.
Trzymam kciku za nasze starania Dziewczynki :)
Pa

Nie ma za co dziewuszki-:)
zrzuciłam fotki już do kompa..zgadnijcie co jest na pulpicie:)-bociek!!..i to podywajacy się do lotu..świetna fotka..
aaa, bo nie mówiłam Wam..mam strasznego bzika na ptk zdjęc..znajomi sie śmieja,z ę juz nie mam co i kogo cykac;)..Psiak ma dosc, maz tez..natura ..boćki-mnóstwo tego mam:)..wiec czas na Dzidziusia;)!

A propo snów - sniło mi się zeszłej nocy, że jestem w ciąży :) Ładny miałam brzuszek...
Wolę mężowi nie mówić, bo się przestraszy i "nie będzie w stanie" :p ;)

reklama
DZIEWCZYNY wczoraj w nocy śniło mi się że wybrali papierza i był nim niemiec ! A dziś prosze to samo w realu .Może mam sny prorocze , wcale nawet nie myślalam o takich rzeczach .Za to myślę o DZIDZI i nic mi się na ten temat narazie nie śni! Idę spać -a nóz 8) ;D :laugh: :p

Do góry