reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

reklama
Jeszcze nie wiem bo to było 2 dni pisania po 6 godzin! Gdzieś za 10 dni będzie wiadomo - chyba w tym samym czasie co będę mogła zatestować a to jest ważniejsze i dziś biorę się do roboty ;)

Witam WSZYSTKIE starajace sie o fasolke.Chce Wam napisac o moich staraniach a nie bylo latwo bo mam zespol pco co znaczy ze nie mam jajeczkowania.Mialam szczescie trafic do wspanialego ginekologa ktory zrobil badania okreslil problem dobral leki co po 14 miesiacach przynioslo FASOLKE.Nie bylo latwo( po 3 miesiacach lekow trzeba robic przerwe na 3 miesiace)wydawalo mi sie ze to sie nie uda chcialam nawet przerwac leczenie ale jak napisalam juz udalo sie!!!!!!!!!!!Jestem w 10 tyg ciazy pod opieka tego samego lekarza i JESTEM BARDZO SZCZESLIWA :D :laugh:Chce WAM  napisac abyscie mialy ciagle iskierke nadzieji ze kiedys sie uda a ta iskierka moze zamienic sie w FASOLKE.Powodzenia dla wszystkich.ANULKA+KRUSZYNKA    

Anulka -witaj :D Gratulacje z okazji szczęsliwego zafasolkowania!!! Życzę dużo,dużooooo zdrówka i samych szczęśliwych dni ;D

No no widzę że humorki dopisują  :laugh: Anulka gratulacje. Margolis trzymam kciuki za egzaminy no i oczywiście dopinguję w staraniach  ;D powodzenia!!!

Anulka, dzięki za to, co napisałaś. Dbaj o siebie i Kruszynkę :)
Margolis, trzymam kciuki za egzaminy i za starania.
pozostała "ekipa BB" ;) za Was także trzymam kciuki. Mnóżmy się na poęgę Dziewczynki!!! ;D ;D ;D ;D

Hej!hej! dziołchy:)..Anulka, nawet nie wiesz jak działa na ..starajace sie..jak pobudza, czasem przygaszoną nadzieje..to co napisałas-Szczescia! Szczescia!! 8)

reklama
DZIEKUJE WAM mam nadzieje ze za jakis czas WY tez bedziecie promieniec szczesciem tak jak ja i ogladac na USG WASZE UPRAGNIONE KRUSZYNKI

Do góry