reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Mówicie, że faceci są lepsi?

Jak zawsze do kobity chodziłam, raz tylko poszłam do faceta ale już wcześniej pisałam jakie przeżycia.
Ale jakoś tak nieswojo się czuję u facetów....może jakaś wstydliwa jestem :angel: ;D

reklama
Witajcie z raniuchna:).a mnie jakos Agnezz baby :laugh:..Jutro juz jade- mam nadzieję-świetnego gin..i wiecie co?..Nie mogę się doczekac..tyle czekałam, zwlekałam by sie tam wybrac..Tyle nasłuchałam, ze tam b. przyjemnie.."nowiusko":) Zobaczymy.. ;)-Opowiem:)

Witajcie-Wrózbitki:)!
Jak tam Oliwka-śniła sie Dzidzia??:)
Jej wczoraj spotkałam kolezankę..urodziła niecałe 3 miesiace temu..Jakiego słodziutkiego ma chłopczyka!!!Mówie Wam-cudo 8)..wróciła do wagi..rodziła 20 min..bóle miała 4 godz(ale sądziła, ze są gorsze..a to takie ..b. parcie-opowiadała)..z tego wszystkiego mówi, ze szycie jest najnieprzyjemniejsze, ale wówczas trzyma się Dzidziusia przy piersi i nic i nikt inny wówczas nie obchodz!:)..Powiedziała, ze mogłaby rodzic już kolejne ::)..czyli-"nie taki diabeł straszny"..chyba co?:)

Dzięki dzięki Agnezz- klinika jest w Lubinie..może ktos coś o niej słyszal i mi opowie?:)hmmmm..jak nie, sama jutro się przekonam:)

Ja się dzisiaj w końcu umówiłam do lekarza pierwszego kontaktu. Jak dobrze pójdzie to wezmę pierwszą dawkę szczepionki przeciwko WZW.

Ja sie nie szczepię..można tak?? :laugh:boję się strasznie igieł..mdleję na ich widok..Wiem wiem, poźniej jak juz będę..to ...co innego;)..no, chyba,z e jutro lekarz sam mnie wyśle na badania..:(..jak trza to trza :mad:

Z tego co wiem to nie trzeba..jednak najwięcej zachorowań na żółtaczkę typu B jest właśnie w spzitalach (gdzie wszystko powinno być niby takie czyściutkie i sterylne). Stwierdziłam więc, że się zaszczepię, a co mi tam szkodzi.
Tym bardziej, ze mozna nawet zarazić się u fryzjera :(
Szczepionka ta, jak wyczytałam, została też uznana za pierwszy lek przeciwko nowotworowi - bo bardzo czestym powiklaniem po żółtaczce typu B jest nowotwór wątroby.

WYbór zatem należy do Ciebie :D

Hej dziewczyny! Wróciłam wczoraj z egzaminów ledwo żywa a tu okres najlepszy na przytulanko ;) a ja do tego  nie mam sił może dziś się trochę zregeneruję... ;) mam nadzieję. Cóż poczekamy, zobaczymy... Właśnie przed chwilą zażyłam pierwszą Luteinę - ale okropna w smaku! Fuj!!!! :p  Nie wiem jak przeżyję pozostałe 29 sztuk. :p Coś dziś mało we mnie optymizmu.. :-[  

reklama
Jeh Margolis!

Jak poszły egzaminy?
Głowa do góry, nie ma czasu na marudzenie - bierz się za swojego chłopa i działaj :D :D

Do góry