reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Kasia-zazdroszcze! Boję się cokolwiek zrobić na głowie ::) mam tylko ścieniowane włosy-ciemny blond. Raz już podjęłam decyzję,żeby obciąć na krótko- ale fryzjerka stwierdziła,że już za późno-był ok 17.45. A na drugi dzień wymiękłam. I dalej zapuszczam. Tylko od czasu do czasu obcinam końcówki. Założyłam sobie,że zapuszczę włosy tak długie,żeby nie było widać mojego krzywego kręgosłupa-zawsze to dobra motywacja. i tak sobie rosną. ;D

reklama
POZDRO Z POZNANIA u nas cieplutko i boćki latają ,a moje myśli tylko koło DZIDZIUNI.Zaglądam już do wszystkich napotkanych wózków i serduszko mi podskakuje.OLIWKA

Mam to samo Oliwka :)
A starania chciałabym rozpocząć koło lipca, sierpnia - nie wiem, czy mąż się będzie chciał dołączyć ;) :laugh: Pertraktacje trwają :D

Ja raz poszłam do lekarza u mnie w szpitalu na NFZ...też zero informacji, zero dialogu...odburkiwał mi tylko "tak", "nie"...a też chciałam się dowiedzieć jak zacząć przygotowania do ciąży...normalnie porażka..do tego jak mnie badał, krzyczałam z bólu :mad:

Normalnie paranoja!!! Wygląda na to że tylko nam zależy na tym aby mieć dzidzie-gin niekoniecznie :mad: niestety muszę sobie poczekać do maja,żeby odwiedzić mojego.

Przykre to ale bardzo często prawdziwe....i wszystko sprowadza się do kasy.

Mam jednak nadzieję, że niektóre z nas mogą się jeszcze pochwalić dobrym ginekologiem :)

Hej!

Ja mam wspanialego ginekologa!!!... prywatnie rzecz jasna. O poprzednich dwóch na NFZ się nie wypowiadam, już o nich pisałam- konowały!!! :mad:
Papa

Dorka i Izabelka- rzeczywiście takie fryzjerki to skarb :)
dziewczyny, zachmurzyło się w Gliwicach więc mała szansa na boćki. A co one zrobią jak przyjdzie przymrozek? (czyli wg prognozy dziś w nicy) Jednak kapusta jest pewniejsza ;D Śnił mi się w nocy dziś mój maleńki synek :) :) :) Więc teraz tylko na niego czekam, mam nadzieję, że to był jakiś znak. Poczekam :)
Pozdrawiam!!!

Witajcie:)Ja umówiłam sie na czwartek prywatnie. Koleżanka mi poleciła, a ona jest suuuper wybredna. Tu twierdzi , ze jest czterech gin..i ponoć wszyscy sa b. mili, komunikatywni ..itd..no, ale za wizytę tam placi się 90 zł..nic dziwnego co?..ale idę, bo chcę wszystko wiedziec i miec komplet badań, bo w tej klinice chcę urodzić dzidziusia;)Pożniej w ciazy wizyta kosztuje 70 zł..i sam poród 400zł..ale Dzidzius jest :"monitorowany ":)już od 4 tyg:)...i wiecie co..;)pani przez tel. spytała mnie do którego chce iść..(wymieniła 3 panów i jedna pania:)..powiedziałam do pierwszego pana:)
Też już pozmienialam gin..
pierwszy kobieta- szok!!ślepa i straszyła b.!Juz jest na emeryturze:)
Drugi-kobieta-zero komunikatywnosci!!NIc Nic i nic!Wredna ..itd..
trzeci facet-taki..miły..ale daleko do niego i nic specjalnego..
czwarty- no do niego już dłuższy czas chodze, ale tak tylko ..b.profilaktycznie, czy po tabletki wczęsniej..Taki kumpel-gawędziarz..ale nie do powazniejszych spr..takich jak ur Dzidziusia!:)

reklama
Hej:)Kasieńko mi sie często sni dwóch chłopców..a meżowi coreczka-taka jak ja..tylko malutka;) i jak nosi ją na raczkach.., ona sie przytula..:)..:)..Dziwne..bo to ja ..b.chciałabym córeczki..a on synka;)..(ja to bym chciała bliźniaki wogóle:)hi hi..jeden raz i spokój na jakis czas;):):)..ale to w zasadzie obojętne..byle było i byle było zdrowe nie?:)
Dziś miałam fatalny sen..jej..śniło mi sie, ze kon odgryzał mi prawą reke..szok! co to oznacza?
Pozdrawiam Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry