reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Dzieki Izabelko:)), napewno dam znac jak zatestuje, ale raczej nie zrobie tego przed poniedzialkiem. Staram sie teraz jak moge zajac czyms innym zeby mi glupie mysli nie przychodzily do glowy!:)) Wlasnie posprzatalam cale mieszkanie, a troche go jest, bo 100 mq. Jutro zabieram sie za mycie okien:)) A pozniej zobaczymy, co przyniesie dzien:) ;)

reklama
N Agga trzeba się wspierać, czuję się ostatnio okropnie bo pokrzyżowały się plany i nie będzie raczej dzidzi teraz. Tak się czuję okropnie bo ja bym tak już chciała... to tak boli jak człowiek chce a nie może...

aga29 mam nadzieję że jest fasoleczka pod Twym serduszkiem:)

Och jaka ja mam nadzieje Ilinko:))) Mieszkanko fajne Izabelko, tylko duzo sie trzeba przy nim napracowac:)) Pewnie gdybym mieszkala w Polsce to nie wiadomo jakie mieszkanko my bysmy mieli... Ale ty kiedys na pewno tez bedziesz miala fajna chalupke, zobaczysz:)))

Wiem :) za rok wprowadzimy się do mieszkanka bo właśnie kupujemy ale dopiero będzie kamienica budowana ... nie mogę się doczekać... :) :) :)

No to super Izabelko, bardzo sie ciesze:)))
Ilinko mieszkam od kilku lat w Niemczech, bo tu wyszlam za maz. Ukonczylam studia germanistyczne wiec czesto tu bywalam. Poznalismy sie jak bylam na stypendium w Niemczech. W Polsce jeszcze troche pracowalam jako wykladowca i tlumacz:))

O :) Ja też myślę o studiach germanistycznych :) To takie moje małe niespełnione marzenie:) Ale je zrealizuję tylko muszę skończyć obecne studia, a teraz będę na 5 roku:)
aga29 musisz chyba czuć się cudownie skoro najprawdopodobniej pod serduszkiem jest fasolka?:)

To zycze spelnienia tego marzenia!!:)) wiesz co nie wiem, czy moge sie juz cieszyc, bo jeszcze nie jestem pewna co do mojego stanu.... Z jednej strony bardzo bym pragnela sie dowiedziec ale z drugiej te czarne mysli, ze to pewnie nie to.... Duzo bym dala zeby tym razem sie udalo:)) A ty jak tam starania??

reklama
No ja niestety będę musiała odłożyć starania na przyszły rok min. ze względu na finanse. Kończę teraz 4 rok i nie jestem w stanie podjąć pracy. Mój mąż nie zarabia kokosów:( . być może wyjedzie za granicę, ale jeszcze zobaczymy. Nie chcę być nieodpowiedzialną mamą. Chcę być spokojna że jak będę mieć dzidzię to będę jej mogła zapewnić podstawowe rzeczy. Bo moją miłość ma dzidzia przyszła już ma :)

Do góry