Juz wspomniałam gdzieś kiedys..Przecież to stereotyp..ze kobieta mając dziecko musi z nim siedziec w domu..i poswiecić sie tylko jemu..przecież mozna wszystko pogodzić i wszystko zalezy..(bynajmniej dużo) od nas..Nasi znajomi razem z nami podróżują..i my zawsze z psem..oni ze swoją malutką córeczką..-to im jest kogo pozazdroscić..
reklama
A
Agnezzz
Gość
Mi też wiele osób powtarza, że trzeba jeździć zagranicę i zwiedzać śwait póki dzici nie ma. A ja sie nie będę zarzynać, żeby wysupłac kilka tysięcy tylko po to, żeby powiedzieć, że byłam za granicą. Jak mnie będzie stać to spoko...ale jest tyle pięknych miejsc w Polsce, a ludzie ich nie doceniają, bo zagranica to zagranica i co roku musi być. Guzik prawda. A z dzieckiem jak się chce to wszędzie można pojechać. Fakt, na pewno inaczej spędza się czas, ale kto powiedział że gorzej..Wszystko zależy od punktu widzenia. Jeśli dziecko jest ciężarem dla kogoś to wtedy zawsze w wakacje też będzie, a jeśli to jest dopelnienie miłości, to aż się chce temu malcowi pokazać otaczający świat....
Denerwują mnie te teksty, że z dzieckiem to nie można podróżować...jak się nie chce to na pewno nie można...
Denerwują mnie te teksty, że z dzieckiem to nie można podróżować...jak się nie chce to na pewno nie można...
może głupi przykład..niestosowny..ale ....ja mam psa..opiekujemy sie nim i jest członkiem naszej rodziny..nigdy nie było problemu, by z nim spedzac wakacje..wszedzie z nami jeździ..i być moze jakis tam wiekszy obowiazek mamy..bo to rano zrywka na spacer..ptem ugotować jesc..a i doscczęsto kąpię..bo mi się gzdieś wytarza..itd...dla mnie to jednak nie cieżar..lecz sama radosć, ze mogę sie nim opiekować..Kocham go..i nie wyobrazam sobie juz..jak bardzo bedę kochać dzidziołka..miloscią przeceiz najmocniejsza..
Dziewczyny ja tez sie nie zgadzam z tymi, ktorzy mowia ze dziecko ich ogranicza..Nie wierze im..
Z dzieckiem mozna podrozowac... i moj maz i ja tak zamierzamy))
Chcemy z dzieckiem wyjezdzac, pokazywac mu rozne miejsca, kraje, kultury....
Dziecko to szczescie)) :laugh: :laugh:
Z dzieckiem mozna podrozowac... i moj maz i ja tak zamierzamy))
Chcemy z dzieckiem wyjezdzac, pokazywac mu rozne miejsca, kraje, kultury....
Dziecko to szczescie)) :laugh: :laugh:
reklama