reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Cześć dziewczyny ;D Am się za Wami stęskniła :(
U mnie po staremu... fasolki nie ma, ale to nic nie ma się czym martwić ;D Wkońcu zakiełkuje ;D Trzymam za nas wszystkie gorąco kciuki ;D Ja zmykam bo dużo pracy mnie czeka, ale znów tu wróce za jakiś czas ;D
PS Samopoczucie super ;D ;D ;D Kisssy :-*

reklama
HEJ Ayek!
Gratulacje
Wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia i chciałam powiedzieć, że cieszę sie razem zTobą!
Buziaczki dla ciebie i twojej upragnionej fasoleczki :)
:-*

Hej:)
Margolis-chyba mnie źle zrozumialas..ja chcę..pragnę, ale jak już nieraz mówiłam..mam obawy..pewnie jak wiekszosć..czy dam radę, czy odpowiedni czas..a własnie patrzac na moje najbliższe kolezanki..znajome..utwierdzam sie w przekonaniu..-na co mam czekac:)!
Dodka-ciesze sie, ze wracasz:)Brakuje nam Ciebie:)!Cieszę się, ze dobrze sie czujesz:) Oby tak dalej i fasolunia pewna:)!

Buziaczki Dziewuszki!

witaj wsród nas Ayek!!!

mam nadzieję, ze jestes naszym dobrym zwiastunem!!! może tez sobie kupię te testy owulacujne??
mam pytanie do was dziewczynki, jak te testy sprawdzają sie przy nieregularnych (dosyć bardzo nieregularnych) miesiączkach??
powiedzcie, prosze!!!

dziewuszki mam pytanko - czy te suwaczki przedstawiajace wasz cykl pokazuja prawde? zgadza sie to ze stanem faktycznym? myslalam, zeby sobie taki wstawic, ale ja tak jak Elżbietka mam nieregularne @, raz na 30. raz na 36, raz na 48. Szlag mnie chyba kiedys z ta @ trafi. W moim przypadku suwaczek chyba kompletnie by sie nie sprawdził.... :(

moje cykle trwją ile chca i kiedy chca :mad: :mad:
chociaż ostatnio "uregulowały sie do 29 - 34 dni (brałam bromergon na obniżenie prolaktyny, teraz odstawilam, wiec nie wiadomo jak bedzie), wczesniej przerwy dochodziłu nawet do 102 dni!!!
zamierzam kupic testy owulacyjne, poradxcie prosze cos na ten temat!!!
a ten pasek Agnezzz możes sobie wstawic, po prostu daj długośc oststniego cyklu, ja tak zrobiłam, przynajmniej jakas orientacja bedzie... :)

reklama
no na razie pokazuje ok...pewnie tylko jak nagle okaze sie ze cykl mialam 36-dniowy to plodne dni pewnie mi sie przestawia...tak miesiac musze poobserwowac...

Do góry