reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Tak Tak Margolis..juz mówiłam..ja zawsze chciałam ur Dzidziusia w marcu:)..ale coś ostanio mnie jakiś strach oblecial...czy już..czy poczekac.. :mad:moja swiadkowa jest w ciaży!!!w styczniu rodzi..koleżanka z ławki też..wrzesien!:) pozostałe dzieciate-to oprócz chcę pragnę-silna motywacja by im dorównac ;)

reklama
Dorka! To ma sens tylko gdy robisz to dla siebie! Tu nie ma się z kim mierzyć ani kogo gonić. Każdy ma swój czas i tylko wteduy jak jest przekonany, że tego właśnie chce to warto! :)

A ja bym chciała po prostu urodzić... obojętne kiedy, ale najpierw muszę zajść w ciążę, a nic na to nie wskazuje-w tym miesiącu oczywiście :(

Izabelka! Dasz radę, jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki na pewno w końcu uda się nam wsszystkim!

Dzięki kochane :) wierzę że nam sie wszystkim uda, ale ja już teraz bym chciała takie nasze maleńkie ciałko.
A w ogóle to mojej mamie nic nie mówiłam o staraniach, ale to chuba jakaś telepatia czy coś, bo dziś mi pokazuje co kupiła dla naszego dzidziusia... kołderkę i podusię-bardzo słodkie zresztą. Wmurowało mnie, ale nie powiedziałam.
Jakaś więź?! hmmmm

dla mnie juz po nocach sie sni dzidziuś...
i najchetniej to bym do wszytskich wózków z dzieciaczkami zaglądała :( :(
a najchętniej do swego :) :)
a marzec jest super miesiącem na zapoznanie sie face to face z własnym potomkiem :)
jestem marcowa, wiec nie mam nic przeviwko takiemu prezentowi... :) :)

wiecie co, a mi sie ostatnio udalo skupic mysli na czyms iinnym...moze podzialalo na mnie to, ze sie szczepie i wiem, ze nie moge przez pol roku..do tego remonty, egzaminy....wracam na bb tylko dlatego, ze zdazylam was polubic strasznie mocno i super tak pogadac sobie z takimi fajnymi babkami :D
co prawda nadal chce dzidzie, ale nie mysle o niej obsesyjnie, wyciszylam sie bo wiem, ze wlasciwy czas na nia bedzie troszke pozniej... ;D
ale za was nadal sciskam kciukasy i wam kibicuje!!

Witam!
jestem tu nowa, ale chciałam podzielić się swoja radością. Kwietniowa próba była udana! po wielu miesiącach zmagań z torbielami lub po prostu nieudanymi próbami. Staranie sie przygotowałam na kwiecień: przede wszystkim testy owulacyjne (bez nich prawdopodobnie w ogóle by się nie udało, polecam!) oraz Castagnus na poprawienie śluzu i wyrównanie cyklu, oprócz tego brałam Duphaston od 14 dc. W 24 dc zrobiłam pierwszy test - wyszła słabiutka kreseczka, po kilku dniach powtórzyłam i jest fasolka, strasznie się cieszymy.  :) :) :) :)

reklama
Ayek gratuluje i ciesze się razem z Tobą.

Dziewczyny no to pierwsza już jest!!! Będę w końcu ciocią ;)

Do góry