reklama
Kasia178
Fanka BB :)
to znowu ja
Z radością donoszę, że w teleexpresie mówili, iż bociany jeszcze nie dotarły na dobre do Polski. Przyleciała dopiero połowa, bo gdzieś po drodze zatrzymało je "załamanie atmosferyczne" Poważnie! Ale niebawem mają nadlecieć I właśnie wtedy zafasolkujemy ;D ;D ;D . Zobaczycie Teraz pozostaje jedynie czekać na boćki
Pomarudziłam, że muszę siedzieć w domu, jak za oknem śliczna pogoda i proszę- zaczął padać deszcz mąż mówi, że lepiej mam siedzieć cicho już, bo jeszcze burzę ściągnę > > >
Ściskam Was mocno
Z radością donoszę, że w teleexpresie mówili, iż bociany jeszcze nie dotarły na dobre do Polski. Przyleciała dopiero połowa, bo gdzieś po drodze zatrzymało je "załamanie atmosferyczne" Poważnie! Ale niebawem mają nadlecieć I właśnie wtedy zafasolkujemy ;D ;D ;D . Zobaczycie Teraz pozostaje jedynie czekać na boćki
Pomarudziłam, że muszę siedzieć w domu, jak za oknem śliczna pogoda i proszę- zaczął padać deszcz mąż mówi, że lepiej mam siedzieć cicho już, bo jeszcze burzę ściągnę > > >
Ściskam Was mocno
LANA
Cześć DZIEWUSZKI dziękuje Wam wszystkim z całego serducha ,że tak o mnie myślicie ;Di strasznie to miło gdy się tak o siebie nawzajem martwimy,doradzamy sobie itp.JESTEŚCIE KOCHANE :-* Wstręciucha @ jeszcze mnie nie dopadła -rany trzymajcie w kciuki aby jej nie było.-no chyba ,że będzie taka wredna i się spużni. Będe Wam dziewuszki opisywać na bieżąco ,co i jak ,na razie sięnie testuje ,bo może to tylko opużnienie.Całuski :-*
Vitall - Doda
Dorka to życzę szybkiego "zgróbnięcia" (fasolkowego oczywiście )
Kasia ja też pomaleńku próbuję wrócić do formy, bo taką ostatnio miałam kondycję że po wejściu na 4 piętro do kumpeli... sapałam jak pies
Ale już widzę zmianę, polepsza mi się kondycja... no i wogóle dzięki temu o wiele lepiej się czuję ;D
Cmokasyyyy :-*
Kasia ja też pomaleńku próbuję wrócić do formy, bo taką ostatnio miałam kondycję że po wejściu na 4 piętro do kumpeli... sapałam jak pies
Ale już widzę zmianę, polepsza mi się kondycja... no i wogóle dzięki temu o wiele lepiej się czuję ;D
Cmokasyyyy :-*
Kasia178
Lana, dzięki. przecież ja bez Was już żyć nie potrafię ;D Mąż mówi, że ja żyję z nim w małżeństwie, a z Wami w nieformalnym związku ;D I jak to zwykle w życiu bywa, poświęcam temu nieformalnemu związkowi znacznie więcej uwagi, hehe ;D Dowcipniś się znalazł
Dobranoc
Dobranoc
Izabelka
Oski i Wercia
Sczerze-brakuje mi wf-u na studiach mielismy tylko rok, a potem samemu sie nie chciało-ja to taki leń jestem...od czasu do czasu na aerobik, basen. Wole lato bo wtedy wchodzą rowerki nie lubię biegania-moja siostra biega codziennie za co ją podziwiam!
A teraz gram sobie raz w tyg w siatkę do tego spacery i na tym się kończy no, ale nadwagi to nie mam.
pozdrawiam
A teraz gram sobie raz w tyg w siatkę do tego spacery i na tym się kończy no, ale nadwagi to nie mam.
pozdrawiam
reklama
Vitall - Doda
Kasiu ja na szczęście nie mieszkam na 4 piętrze, tylko moja kumpela Nie no jakbym tak miała kilka razy w ciągu dnia tak śmigać z 4 na dół i spowrotem to chyba bym wolała przed drzwiami spać
A tak serio, to też miałam ostatnio megaśnego lenia ale POKONAŁAM GO ;D ;D ;D Jestem z siebie dumna Dużo spacerku, wycieczki, itd... itp... a jak słonko wyjdzie to sruuuu na rowerek ;D
Dziewczyny chciałam Wam podziękować za każdą radę, dobre słowo... piszę tak bo robię sobie przerwę od BB... próbuję zapomnieć o tym że chcę mieć dzidzi... i sądzę że "odpoczynek"od BB to podstawa aby osiągnąć ten cel...
Będę o Was myśleć i trzymać kciuki za wasze szybkie zaciążenie z całego serduszka Wam życzę wszystkiego naj :-* Całuski :-*
A tak serio, to też miałam ostatnio megaśnego lenia ale POKONAŁAM GO ;D ;D ;D Jestem z siebie dumna Dużo spacerku, wycieczki, itd... itp... a jak słonko wyjdzie to sruuuu na rowerek ;D
Dziewczyny chciałam Wam podziękować za każdą radę, dobre słowo... piszę tak bo robię sobie przerwę od BB... próbuję zapomnieć o tym że chcę mieć dzidzi... i sądzę że "odpoczynek"od BB to podstawa aby osiągnąć ten cel...
Będę o Was myśleć i trzymać kciuki za wasze szybkie zaciążenie z całego serduszka Wam życzę wszystkiego naj :-* Całuski :-*