reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

:)Cześć dziewczynki.
Niestety dziś przyszła do mnie ta wstręciucha @ i od nowa zaczynam starania za 14 dni.
Najpierw z 10 dni wyposzczę mojego mojego męża :) a potem do dzieła .
Pozdrawiam wszystkie starające się . trzymajcie sie dziewczynki i pamiętajcie dzieci to największy skarb .Ja mam 4-letnią córeczkę ( aktualnie jest u babci ) a dom taki pusty jak jej nie ma , ze nie moge sobie miejsca znaleźć , po prostu brak mi motywacji. Jak tam wasze maleństwa ????? :)

Trzymajcie się kochane i pamiętajcie każda z nas już niedługo będzie mamą :)

reklama
Majeczka..watki pewnie sie połączy..bo my tu wszystkie..raz tu spojrzymy..tam coś odpiszemy:)..Plotkary takie z nas:)-staraczek!:)

Własnie wróciłam znad jeziorka:)suuuper -pływałam juz ;D ;D..woooda chłodna..ale nie wytrzymałam..tak uwielbiam pływać.
Pływalismy też motorówką!Bomba!..Uwielbiam takie dni..(gril był-piwko tez:)))..teraz pojeżdze sobei rowerkiem pod prysznic i do łóżeczka:)..jUtro pooooowtórka!:)..wieczorem-delegacja:(..Będe za Wami teskniła..(jej..aż gezią skórkę mam- po powrocie egzaminy..brrry :(..ale jeszcze jutro balujemy!:)(bezalkoholowo juz ::)

Pozdrawiam! Dorka

Izabelka dzięki za wsparcie... :-*
Dorka Ty to męża wykończysz pływaniem i grilowaniem ;)
Majeczka tylko nam się tu nie smuć !!! Głowa do góry, zobaczysz że za niedług będziemy oglądały zdjątka Twojego brzusia, a później maleństwa... No mówię Ci, jeszcze mi powiesz "miałaś rację" ;D Ja to wiem i już, a jak ja coś powiem to się musi sprawdzić :)
trzymam kciuki za nas wszystkie :-* Miłego wieczorka dziewczyny:)

:) mezus chce brzucha zgubic..a ja..by mi urósł..:) :D :D
Dodka!_TY równiez-kosiaj kosiaj i oznajmiaj-JESTEM MAMĄ:)

Dobranoc zdiewuszki!Zmykam do meżusia:)

kisssssss

Ja nie mam dzidziusia :(..nie mam sie kim pochwalić-może mezem?? :D..taki słodki mój ludek-kochany:)
ok-zmykam już do niego!:)buziaczki!

Moniqe29-przykro mi,że tym razem nici z "fasoluni",ale będzie dobrze i myśl pozytywnie.Ja powinnam dostać @ wczoraj lub dziś,bo cykle mam 28-29 dniowe,a dziś właśnie mój 29dc.-zobaczymy ,przyjdzie ta wstręciucha @ CZY NIE PRZYJDZIE ::)-nie ma co się zamartwiać .Będzie co ma być :).Pozdrowionka,ja zaraz lece do pracy.PA!!!!PA!!!! ;D

Mam nadzieję Lana,że zapoczatkujesz nowy wątek... pisz co i jak bo siedzę jak na szpilkach; tak bardzo chciałabym aby wam się udało, bo nie jest sprawiedliwe,że na swiecie jest tyle niechcianych dzieci, a my tu wszystkie tak pragniemy maleństwa i mamy do zaoferowania morze milości!
Trzymajcie sie będę do was zaglądać między jednym sprawdzianem a drugim hihi :D buziaczki

Cześć Lana,
Napisz potem czy masz @ czy nie. Szkoda ,że musisz dzisiaj pracować . Trzymaj się ciepło :)

reklama
Cześć dziewuszki!!

Wracam do was po przerwie, stęskniona i już nie zdołowana, bom w dół zdążyłam wpaść po krwotoku. Teraz ok, nie wiem tylko jak mam sobie wyliczyć owulację, bo nie wiem który dzień krwawienia zaliczyć do @, lekarz też nie wie, mówi, że poczekamy. Ciekawe na co ??? Ale dobra jest, widocznie tak ma być.
Margolis, my to chyba równocześnie w ciążę zajdziemy, co?
Dorka, ja też nie mam się kim pochwalić, dzidziolka nie mam, męża za to mam i też jest kochany ;D
Majeczka, u mnie wg monitoringu owulacja jest w najdziwniejszych terminach, bynajmniej niekoniecznie w tych co ja sobie wyliczam.
Lana, chwal się testem, oby pozytywnym, mam nadzieję, że @ nie przyszła.
Ściskam wszystkie starające, trzymam kciuki

Do góry