reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Monikqe29-nie martw się winkiem-w ciąży można raz na jakiś czas chlapnąć sobie lampeczke i piwko-sam lekarz mi to powiedział-oczywiście z umiarem i małych ilościach.Wiesz w ciąży jest tak ,że są bóle ,które są spowodowane rozciąganiem macicy i są podobne jak miesiączkowe-więc nic nie wiadomo ::) Trzymam za Ciebie w kciuki aby ta wstręciucha @ nie przyszła,za siebie również bo mam termin za 2 dn ii za WAS wszystkie dziewuszki ;D Niech w końcu któraś z nas zostanie mamą styczniową :-*

reklama
I jak Dorka ??? Smakowało ??? Heh ... pytanko retoryczne ;) My też dziś sobie zrobiliśmy rodzinnego grilla ;D Yamiiii ;D A się troszkę jakby... przejadłam... eh... może do rana mi minie ;D
Fajnie tak ćwiczyć sobie tenisa ;D Żebym ja miała troszkę więcej czasu też bym sobie tak milutko pospędzała czas... kiedyś grałam jakiś czas w tenisa, ale później dziwnie się porobiło i przestałam... ale to fantastyczny sport... może przyjdzie czas że uda mi się do niego wrócić ??? Cmok ;D

Dzięki Lana i inne dziewczynki,
Nie ma to jak wsparcie mądrych kobiet. Żałuję jedynie, że jak byłam w mojej pierwszej ciązy to nie miałam Internetu. :mad:

Ja tobie też życzę żebyś za 9 miesięcy została mamą. Dzięki śliczne i powodzenia!!!! Oby wstręciuchy już do nas nie przychodziły! ;D ;D ;D

Hej!..Jedzonko było pyszne...wróciłam z wyrzutami ..i z myślami-Gdzie je tego tyle zmieściłam??!! ::) :laugh:
a co tam.. :p
Dodka- to fantastyczny sport! A Czasu nigdy za wiele..a moze to czasem len-wykretas-kaze nam tak myśleć-mówic?? ::)
:-[ :-[ :-[

no, ale wierze,ze żadna czasu nie traci:)-i wykorzystuje go- "owocnie" ;D..na inne sporty.. ;D ::).....

Pozdraiwam wszystkie!Udanego sportowego wyczynu!!..Chopom ;)celnych strzałów:)! 9 miesiecy-sumo! Zakonczonych wygranymi zapasami na porodówce!

Samych wygranych finałów!!!!!!!!!! ;D ;D ::)

;D nooo!! To rozumiem!
Pozdrawiam!!i przesyłam dużo ciepełka i pozytywnej energii-kissssssssssssssssssss

Dorka oj owocnie owocnie ;D Tak mamy zaplanowane kolejne dni, że się zastanawiam czy będzie czas usiąść ;) a tak serio to dajemy "czadu" na pełnych obrotach... full wypasik ;D
Dziś na rowerek ;D i na spacerek pieszy ;D a później ...
Pozdrawiam ;D ;D ;D

Doda trzymam kciuki za owocne starania ;D
Dorka my grillujemy ostatnio codziennie i zastanawiam się czy nie zarwę lubego-tak po tym przytyję hihi
pozdrawiam wszystkie odpoczywajcie żebyście miały dużo siły na starania.Buziaczki

Hej Moniqe!!! Oby nie zawitała do ciebie, ani żadnej z nas! Dopinguję, bo sama jeszcze mam sporo przed testowaniem-wola nieba...daj znać co u ciebie! pozdrawiam wszystkie

reklama
Hej dziewczynki wy tak tu sobie kawkujecie grilujecie i objadacie sie..;-))
A ja do watku powracam i mimo iz sercem siedze w kwietniowym watkku staraczek to bedac realistka tu powinnam sie przeniesc.. Dopiero w czerwcu czekaja mnie porzadne i dokladne badania - przez caly cykl wiec sadze ze dopiero w lipcu przy jakis odpowiednich wspomagaczach ( hormonki od doktora) mam nadzieje zafasolkowac...szkoda ze tyle musze czekac ale ..dobrze ze jest jakas nadzieja....

Do góry