reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Monikqe29-nie martw się winkiem-w ciąży można raz na jakiś czas chlapnąć sobie lampeczke i piwko-sam lekarz mi to powiedział-oczywiście z umiarem i małych ilościach.Wiesz w ciąży jest tak ,że są bóle ,które są spowodowane rozciąganiem macicy i są podobne jak miesiączkowe-więc nic nie wiadomo ::) Trzymam za Ciebie w kciuki aby ta wstręciucha @ nie przyszła,za siebie również bo mam termin za 2 dn ii za WAS wszystkie dziewuszki ;D Niech w końcu któraś z nas zostanie mamą styczniową :-*

reklama
I jak Dorka ??? Smakowało ??? Heh ... pytanko retoryczne ;) My też dziś sobie zrobiliśmy rodzinnego grilla ;D Yamiiii ;D A się troszkę jakby... przejadłam... eh... może do rana mi minie ;D
Fajnie tak ćwiczyć sobie tenisa ;D Żebym ja miała troszkę więcej czasu też bym sobie tak milutko pospędzała czas... kiedyś grałam jakiś czas w tenisa, ale później dziwnie się porobiło i przestałam... ale to fantastyczny sport... może przyjdzie czas że uda mi się do niego wrócić ??? Cmok ;D

Dzięki Lana i inne dziewczynki,
Nie ma to jak wsparcie mądrych kobiet. Żałuję jedynie, że jak byłam w mojej pierwszej ciązy to nie miałam Internetu. :mad:

Ja tobie też życzę żebyś za 9 miesięcy została mamą. Dzięki śliczne i powodzenia!!!! Oby wstręciuchy już do nas nie przychodziły! ;D ;D ;D

Hej!..Jedzonko było pyszne...wróciłam z wyrzutami ..i z myślami-Gdzie je tego tyle zmieściłam??!! ::) :laugh:
a co tam.. :p
Dodka- to fantastyczny sport! A Czasu nigdy za wiele..a moze to czasem len-wykretas-kaze nam tak myśleć-mówic?? ::)
:-[ :-[ :-[

no, ale wierze,ze żadna czasu nie traci:)-i wykorzystuje go- "owocnie" ;D..na inne sporty.. ;D ::).....

Pozdraiwam wszystkie!Udanego sportowego wyczynu!!..Chopom ;)celnych strzałów:)! 9 miesiecy-sumo! Zakonczonych wygranymi zapasami na porodówce!

Samych wygranych finałów!!!!!!!!!! ;D ;D ::)

;D nooo!! To rozumiem!
Pozdrawiam!!i przesyłam dużo ciepełka i pozytywnej energii-kissssssssssssssssssss

Dorka oj owocnie owocnie ;D Tak mamy zaplanowane kolejne dni, że się zastanawiam czy będzie czas usiąść ;) a tak serio to dajemy "czadu" na pełnych obrotach... full wypasik ;D
Dziś na rowerek ;D i na spacerek pieszy ;D a później ...
Pozdrawiam ;D ;D ;D

Doda trzymam kciuki za owocne starania ;D
Dorka my grillujemy ostatnio codziennie i zastanawiam się czy nie zarwę lubego-tak po tym przytyję hihi
pozdrawiam wszystkie odpoczywajcie żebyście miały dużo siły na starania.Buziaczki

Hej Moniqe!!! Oby nie zawitała do ciebie, ani żadnej z nas! Dopinguję, bo sama jeszcze mam sporo przed testowaniem-wola nieba...daj znać co u ciebie! pozdrawiam wszystkie

reklama
Hej dziewczynki wy tak tu sobie kawkujecie grilujecie i objadacie sie..;-))
A ja do watku powracam i mimo iz sercem siedze w kwietniowym watkku staraczek to bedac realistka tu powinnam sie przeniesc.. Dopiero w czerwcu czekaja mnie porzadne i dokladne badania - przez caly cykl wiec sadze ze dopiero w lipcu przy jakis odpowiednich wspomagaczach ( hormonki od doktora) mam nadzieje zafasolkowac...szkoda ze tyle musze czekac ale ..dobrze ze jest jakas nadzieja....

Do góry